Belangrijke mededeling

 

Inter mengt zich in strijd om Falcao


afalcoo
Een dag nadat Turkse media verklaarde ver van een akkoord te zijn met Falcao, daar zou Internazionale zich volgens diverse media juist willen melden voor Radamel Falcao. 

De steenrijke Italiaanse club zou hebben geïnformeerd naar de voorwaarden van de Colombiaanse aanvaller. De Turkse topclub Galatasaray is al weken bezig met de transfer van Falcao, maar nu Inter zich heeft gemengd kan de transfer alleen maar langer duren.

De Colombiaans liet zich echter niet uit over de Turkse competitie. Falcao is momenteel op vakantie, maar lijkt bij terugkomst toch aan de onderhandelingstafel te moeten zitten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Klopt niks van, ze gaan echt niet falcao kopen of huren plus ook nog lukaku.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen