RB Leipzig snoert Galatasaray binnen 4 minuten de mond: 3 goals!


fatihterimwtf
Galatasaray heeft zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen verloren.
Het werd 3-2 voor Red Bull Leipzig in Oostenrijk. Galatasaray begon het duel goed en kwam al na 28 minuten spelen op een voorsprong dankzij een doelpunt van Ryan Babel. RB Leipzig gaf in de tweede helft gelijk een antwoord terug en wat voor een. Binnen 4 minuten wist de Duitse topclub 3 doelpunten te scoren (56e Halstenberg, 58e Poulsen en 59e Augustin). Ryan Babel scoorde in de 89e minuut zijn tweede treffer voor zijn nieuwe club waardoor het 3-2 werd. Ryan Babel, Jimmy Durmaz en Adem Büyük begon in de basis, Şener Özbayraklı en Ozornwafor kregen in de tweede helft speelminuten. Galatasaray speelt zijn volgende oefenwedstrijd op 25 juli tegen Augsburg.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (15) 


+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5
+6

Yabanci hakem mi yonetti?


+: 12
-: 0
R: 34
Level 1
+2

Bulent Yildirim kadroda yoktu+: 560
-: 10
R: 852
Level 4
+4

Champions league gaat leuk worden.


+: 1
-: 0
R: 13
Nieuw

Champions league gaat zeer leuk worden wanneer wij met onze beste team te voor schijn komen.We verliezen ongelukkig van leipzig die met paar van hun beste spelers speelde terwijl bij ons grotendeels b-spelers waren.. cok bos konusma


+: 688
-: 0
R: 1294
Level 5
+4

En BJK heeft Leipzig in een uitwedstrijd met een B-elftal de mond gesnoerd, terwijl Leipzig toen al hun goede spelers erin had staan


+: 72
-: 0
R: 272
Level 3

@2,5Yildiz dat heeft puur te maken met strijdlust en opelkaar ingespeeld te zijn.+: 16
-: 10
R: 54
Level 1
+3

Jongens beter gunnen we elkaar wel shit in europa want hoe hoger die ranking hoe beter voor de clubs in general. Dus ofterwel GO YENI MALATYASPOR :tr: :eek:


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Hoe goed de eerste helft was, zo lachwekkend was de tweede helft. Wat een grap. Je had net zo goed een steen in doel kunnen zetten, dan zou de bal er misschien nog op botsen.

Ik weet niet welk haartje op Terim's hoofd eraan dacht om Adem en Sener te halen, dat haartje mag linea recta uitgetrokken worden. Alsof we niemand in de jeugd hebben in hun plaats. Het feit dat Adem nummer 7 kreeg maakte het alleen maar zieliger. Ik zag trouwens dat Mariano zijn nummer aan Sener gaf, laat ons hopen dat dat geen signaal is voor zijn vertrek.

Babel, Mitroglou en Jimmy hebben zich getoond, wat ik ook wel had verwacht eigenlijk. Ozornwafor liet ook een goeie indruk na, hopen dat hij blijft. Want Marcao deed het echt slecht, net zoals de laatste wedstrijd tegen Sivas. Moeten oppassen dat het geen tweede Semih Kaya wordt ofzo.

Ik hoop dat de jeugd zijn kansen krijgt in de beker en weer geen Ömer Bayram of Ahmet ofzo. Er is een grens bereikt.


+: 12
-: 0
R: 27
Level 1

Al die fenerler en besiktaslar doen stoer maar niet te vergeten dat Leipzig met hun basis elftal speelde. Spelers zoals: Werner, Poulsen, Sabitzer, orban en mukiele en alle andere basisspelers. En wij speelden heel goed zonder Muslera, Feghouli, Belhanda, Seri, Luyindama en Diagne. Babel en Jimmy Durmaz waren heel goed vandaag en Yardimci mag vaker ingewisseld worden van mij :yeah:


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+2

Leipzig is maatje te groot voor Gs

3 goals in 4 minuten tegen wat een amateurs

Elke wedstrijd zonder Turkse scheidsrechter is moeilijk voor deze corrupte club..+: 35
-: 0
R: 116
Level 3

Corrupte club zou het zijn als Fenerbahce speelde.

Aangezien dit een wedstrijd was van Galatasaray is er niks corrupts aan wat je ook mag bedoelen met corrupt want blijkbaar weet je ook nog eens de betekenis van het woord corrupt niet.

En aangezien jij pas vandaag bent begonnen met voetbal kijken geef ik je een les: vriendschappeli jke wedstrijden zeggen helemaal niks.

Ga daar maar op studeren, zal je genoeg moeite mee hebben.

Les 2 is morgen, dan leer ik je dat de bal rond is, dat weet je ongetwijfeld ook niet.


+: 41
-: 0
R: 231
Level 3
T32

Die titel hebben jullie vorig seizoen overgenomen.


+: 560
-: 10
R: 852
Level 4
+2

Zie al die Gslilar met we speelden met b team len mq, jullie waren gepakt door schalke die 14de stond, 3 punten in een sloeber groepje.


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5
+1

Dat was te verwachten. We speelden met spelers als Derdiyok, Sinan, Mugdat en dat B-materiaal van een Serdar en Garry dat we naar jullie hebben gestuurd.


+: 35
-: 0
R: 116
Level 3

Je beseft je wel dat Schalke in Duitsland speelt he?

Je weet wel Duitsland toch?

Die competitie die mijlenver voor Turkije staat.

Straks ga je nog roepen dat het een schande is als je door nummer 15 van Engeland word uitgeschakeld.. . :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen