Bijna Officieel: 'Kasimpasa accepteert bod van 11 miljoen euro op Trezeguet''


atruzi
Trezeguet van Kasimpasa is in beeld bij Aston Villa. 

De Engelsen volgen de speler al een langere tijd intensief. Volgens TRTSPOR zijn de onderhandelingen tussen beide clubs al opgestart en wijst Kasimpasa bij voorbaat een transfer Trezeguet niet direct af. Volgens de eerder genoemde medium is er een akkoord bereikt voor 11 miljoen euro. 

Ook Galatasaray toonde interesse in Trezeguet maar de Turkse topclub wou niet meer dan 5 miljoen euro betalen.

Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 124
-: 10
R: 483
Level 3

Als ze trezeguet verkopen hebben ze goede inkomsten van gemaakt en met diagne en trezeguet hebben ze voor 11 en 13 miljoen aanwinst gemaakt en dan kunnen ze voor dat geld stabiele selectie bouwen. Met tobias heinz en yusuf erdogan hebben ze goed voor bereid. Voor links buiten. En lekker gratis oppikken met yusuf erdogan. mogen de topclubs van leren.


+: 3179
-: 10
R: 8745
Level 5

En straks Diagne weer terug huren+: 124
-: 10
R: 483
Level 3

Ken jij Mame Thiam.?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen