Begeerde Falcao erkent: 'Ik heb een paar aanbiedingen ontvangen'


afaalc
Spaanse media meldden bijna een week geleden dat AS Monaco een ‘moeilijk te weigeren aanbieding’ van zeven miljoen euro hadden ontvangen voor Falcao. 

AS Monaco beschouwt het voorstel naar verluidt als ‘bijzonder interessant’ en ook Falcao zelf zou interesse hebben omdat hij er financieel flink op vooruit kan gaan.

“Het zijn geen geruchten. Ik heb een paar aanbiedingen ontvangen. Ik heb nog een contract voor 1 jaar bij Monaco. Mijn zaakwaarnemer zal deze aanbiedingen nu aan mij doorgeven”, vertelde Falcao.

“Ik heb nog niet met hem gesproken. Dat zal ik in Monaco doen, om erachter te komen hoe concreet alles is. Ik weet dat ik een aanbieding uit Portugal heb en van nog een andere club. Dan hak ik de knoop over mijn toekomst door, maar inderdaad, ik kan ook bij Monaco blijven.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5053
-: 0
R: 9768
Level 5

Korkma kardes. Türkiyede enayi cok. Sende biliyorsun Türkiyede gereksiz transferle icin cok harciyorlar. Sende biliyorsun bu paralari baska bir yerde alamasin. O yüzden yinede Turkiyeye hos geldin ;-)


+: 9
-: 0
R: 48
Level 1

@bjk27

Kan aardig nog 2 jaar mee. helemaal in de superlig, beste man heeft mooie statistieken.
Met Falcao vorm je een gevaar voor iedere club. nr1:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen