Belangrijke mededeling

 

Fatih Terim mist deze twee wedstrijden vanwege schorsing


fatihterimboos2
Fatih Terim kreeg in het afgelopen seizoen in speelweek 34 een schorsing.
Hierdoor kan de trainer van Galatasaray de komende twee wedstrijden niet in actie komen in Turkije. Volgens het nieuws van BeINSports mist hij hierdoor de TurkseSuperCup finale tegen Akhisarspor en de eerste competitiewedstrijd tegen Denizlispor. Hasan Şaş kreeg destijds een schorsing van 8 wedstrijden en Ümit Davala 1 wedstrijd.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3187
-: 10
R: 8789
Level 5

Smerige vent

Kebabci


+: 1444
-: 0
R: 2168
Level 5

Hoe krijg je het toch voor elkaar om in de laatste wedstrijd van de competitie waar je nergens meer om speelde geschorst te worden, wat een keko bende daar bij GS. Deze figuren hebben mij afgelopen seizoen echt de televisie uit laten zetten, vooral die Albayrak. De Super Cup winnen ze wel, met of zonder de clown Fatos.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen