'Geen Samatta, maar Galatasaray dichtbij aantrekken Yaremchuk'


areety
Het Turkse Galatasaray heeft zich bij KRC Genk gemeld voor Ally Samatta. Een akkoord over de Tanzaniaanse spits is voorlopig nog ver weg.

Het is maar de vraag of Samatta naar Galatasaray zal trekken, want in lokale media klinkt het nu dat de Turkse kampioen zijn pijlen richt op een andere spits uit de Jupiler Pro League. 

Gala zou zijn oog laten vallen hebben op Roman Yaremchuk en al contact opgenomen hebben met AA Gent om te informeren naar de Oekraïense spits, die vorig seizoen acht keer scoorde.

De marktwaarde van Yaremchuk wordt door Transfermarkt geschat op 3,8 miljoen euro, waarmee hij een pak goedkoper zou zijn dan Samatta.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 257
-: 0
R: 990
Level 4

Gs heeft een nummer 9 (valse spits) nodig die goed kan dribbelen. Wij gebruiken toch geen spits in ons spel. We spelen meer met ons middenveld


+: 1214
-: 10
R: 2345
Level 5

Hoop echt dat ze hem niet halen. Die jongen is zo hopeloos slecht. Echt de Oekraïense Umut Bulut van 2016. Lege doelen missen, in de weg staan... Enigste pluspunt is dat hij wel hard werkt.+: 300
-: 0
R: 894
Level 4

Aan zijn achternaam zal het niet liggen ...


+: 0
-: 0
R: 4
Nieuw

OFF: Falcao Galatasarayda!


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Als dit niet doorgaat kunnen ze nog altijd zn neef Yarramçok halen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen