"Ik moet het laten zien, alleen de concurrentiestrijd bij Galatasaray is te groot"


ajimos
Jimmy Durmaz hoopt indruk te maken in dienst van Galatasaray. 

De “Leeuwen” hebben de 30-jarige aanvaller van Toulouse transfervrij overgenomen. "Ik ben nog niet klaar in Turkije. Ik vind dat ik het hier nog moet laten zien”, zegt Durmaz in gesprek met BeinSports.

“De concurrentiestrijd bij Galatasaray is alleen te groot", vervolgt Durmaz zijn verhaal. "Daarom ben ik naar Galatasaray gekomen: om veel te spelen en de concurrentie aan te gaan." 

"Het kwaliteitsniveau ligt dicht bij elkaar. De aankomende periode ga ik hard werken om een basisplaats te veroveren. Ik ben heel erg blij dat ik naar Galatasaray ben gekomen. Het was een droom die uit is gekomen voor mij,” aldus Durmaz.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Ik zie deze man zich wel in de basis spelen. Kan links, op 10 en op 8 spelen. Goeie aanwinst volgens mij.


+: 72
-: 0
R: 271
Level 3

Links en 10 wist ik, 8? Hic gormedim orda.. Veelzijdig is wel altijd beter.+: 168
-: 0
R: 674
Level 4

Hij speelde als international ook vaak op het middeveld , best wel veelzijdig en nuttige speler , goeie transfer van gs

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen