VIDEO: Jean Michael Seri Welcome to Galatasaray: Dribbling Skills, Passes & Goals


ajean
De kersverse transfer van Galatasaray zal donderdagochtend rond 09:05 uur landen in Istanbul.
Na een medische keuring zal Jean Michael Seri een contract voor 1 jaar tekenen bij Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (35) 


+: 415
-: 0
R: 680
Level 4
MSB

Morgen officieel, 1,5miljoen vergoeding + salariskosten voor 1 jaar.

Zowat gratis voor de kwaliteit die je krijgt, zeker één van de beste transfers van het seizoen tenzij iemand nog gek gaat stunten


+: 5
-: 0
R: 12
Nieuw
+1

Beste transfer van het seizoen? Ze laten hem niet voor niks gaan, de statistieken zeggen genoeg.

(Heeft bij geen 1 club sinds 2013 zn naam kunnen waarmaken, vandaar dat hij elk jaar weer word verkocht aan aan ander club)

Prestaties van afgelopen seizoen : 32 officiele competitie wedstrijden, 1 doelpunt en degradatie naar Championship.

Geen haat mensen alleen maar pure realiteit.+: 65
-: 0
R: 297
Level 3
+1

Ya öyle deme Xavi bunu Barcelonaya istiyomus


+: 3
-: 0
R: 9
Nieuw

Sneijder, Melo zijn allemaal spelers die ook afgeschreven waren. Kijk wat ze voor GS hebben betekent. Met de juiste strijdlust zal hij zeker van toegevoegde waarde zijn. Ookal is het maar een huurling voor 1 jaar.


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Ze hebben de Afrika cup niet gezien, wat een ramp was hij daar..

Volgende keer kan hij meedoen met Galatasaray aan de Afrika cup


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Tuurlijk gaan mensen praten eerst was het onmogelijk om te halen en nu is het logisch vanwege de statistieke dit nadat roma en Milan zijn afgehaakt , als die zo weinig kwaliteiten zou hebben zouden ze geen interesse tonen , maar ze wilde niet over de brug komen met het geld+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Klopt man Milan en Roma hadden geen 2 miljoen euro

Ze zijn afgehaakt op zijn dramatische vormdaling, niet om dat wisselgeld.


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Babel, Feghouli , Seri , Belhanda , nu een middenvelder erbij en een spits erbij en we hebben een zieke voorhoede / middenveld...


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5
+2

Gap, elke speler die naar deze mafia club gaat wordt opgehemeld zelfs gotu boklu mitroglu was een super spits voor deze onnozelen.


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Zelfs Mitroglou heeft Galatasaray geholpen aan kampioenschap. (Reminder Akishar late goal.)

Het is gewoon een mooie transfer. Gecmis olsun Toffifeee+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5

AHHAH, noem je dat een toegevoegde waarde? HAHAHAH en nu ga je vast zeggen dat Diagne jullie kampioen heeft gemaakt HAHAHAH!


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Duh Diagne heeft ons ook geholpen, je kan zeggen wat je wilt maar als hij die penalty’s niet scoorde wie zou het anders doen ?


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5
+1

HAHAHAH, als Diagne die penalties niet had gescoord! Oglum sen bitmisn icene. Neyse bos ver.


+: 1195
-: 10
R: 2242
Level 5

Het zal afwachten worden. Ik ben ietwat sceptisch over deze transfer, aangezien vorig seizoen rampzalig was voor hem. Maar hij heeft in 2017 al bewezen dat hij wel een balletje kan trappen, als hij zijn vorm terugvindt is dit iemand die hoge ogen zal gooien dit seizoen.


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5

Ik heb via betrouwbare bronnen iets heel interessants gehoord over de transfer van Gary naar FB. Gary had die optie om terug te keren naar GS en waarom niet zou je zeggen? Het is tenslote de team die hem een thuis gaf en ook de club die hem de speler gemaakt die hij nu is. Van wat ik gehoord heb was het Terim die hem niet wou hebben, dus Terim koos uiteindelijk voor Babel. Want waarom zou Gary niet terug willen naar GS? En zeker de fans die hem ook wel weer wouden zien. Het is dus Terim met zijn dikke kop die hem niet meer wou hebben. Dus heeft FB het heel goed gedaan door Gary te huren, en zo hebben ze GS ook goed op zijn plek gezet.

Serieus, lekker gedaan van FB, zeker heel goed gehandeld.+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Waarom zou je Garry terug willen als je hem voor zoveel hebt verkocht? Hij heeft zijn werk gedaan en daar zijn we dankbaar voor. We hebben gezien dat het niet in Champions League werkte met hem daarom wou Terim hem zeker ook niet zien.

Ik wens hem veel succes bij z’n nieuwe club.


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5

Dat is een slap excuus vriend met je hij was slecht in de Champions league. Je weet dondersgoed wat hij voor jullie betekende. Geef het gewoon toe, Terim zijn koppigheid en arrogantie heeft FB geholpen met deze transfer.


+: 1195
-: 10
R: 2242
Level 5

Ja, Terim zal Garry geweigerd hebben, en dan? Doe jij de transfers voor Galatasaray misschien? We zagen allemaal perfect in wat voor vormdip Garry verkeerde het laatste halfjaar, en in Saoedi-Arabië was hij helemaal geflopt. Waarom zou je hem dan moeten terugnemen? Genoeg alternatieven. Ik had hem ook geweigerd. Veel plezier ermee.


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5
+1

Is Babel dan een beter speler dan Gary? Blijkbaar wel dus. Je praat Terims domme beslissingen goed. Ik ben zelf BJKli, maar ik had zeker Gary boven Babel gekozen. Gary is afgelopen jaar pas weg gegaan wat voor BS is dat met wat je zegt dat hij zijn vorm heeft verloren. Terim is jullie pimp toch, dan zou hij het niet moeilijk hebben om Gary te helpen om zijn vorm terug te pakken.+: 1195
-: 10
R: 2242
Level 5

Je zag duidelijk dat de Garry van 2018-19 niet meer de Garry was van 2017-18. Veel voorspelbaarder , egoistischer ook. Zie je ook aan zijn statistieken, heeft niet eens 1 assist.

Babel is inderdaad beter dan Garry. Het feit dat Babel bij jullie af en toe niet presteerde had andere redenen. Fiko die gierig zat te wezen bijvoorbeeld. In Engeland speelde hij een voortreffelijk half seizoen, hij was daarnaast ook eens gratis dus dit was echt wel een buitenkans.


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Toffifee,

Wat een waardeloze reactie weer, maar had ook niet anders verwacht van iemand zoals jou.

Ten eerste is Garry overbodig omdat je Feghouli en Babel aan de flanken hebt,

Ten tweede verdient Babel 2.500.000 per jaar ongeacht wat hij heeft laten zien in de premier league, en Garry verdiend 2.000.000 bij Fenerbahçe door niets te laten zien in de zandbak, wat een verschil huh ?

Ten derde, is hij eerst aangeboden bij Galatasaray, vervolgens bij Fenerbahçe ( Oftewel, wij hebben geen behoefte aan een cöp die niks heeft uitgevoerd bij Ittidad, geef hem maar aan Fenerbahçe.

Lekker gehandeld van Fenerbahçe zegt die, als jullie nou zo slim waren hadden jullie alles op alles gezet op Konopylanka te kopen, die het zelfde salaris wou als Garry.

We gaan jullie mondjes snoeren de 6e week, ben benieuwd of Garry tot die tijd dan niet '' toevallig '' geblesseerd gaat raken, net zoals Serdar en Tolga.


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5

Je praat alleen maar gebakken lucht vriend met je ten eerste en ten tweede alsof je hele mooie punten maakt. Wat ik zelfs heel jammer vind is dat jullie Gary zo makkelijk de grond in timmeren. Diep van binnen zouden jullie hem echt wel weer terug willen. Waarom zie ik dan zoveel haat tegenover Gary dan als jullie het normaal vinden dat hij naar FB is gegaan? Zeg me niet alleen omdat hij naar jullie rivaal is gegaan want anders zouden jullie niet zo tekeer ggaan. Ik zie zoveel misgunners die Gary al direct zeggen dat hij slecht gaat doen, belachelijk! Ik ga niks meer zeggen jullie zijn net zo koppig als die koe van jullie ( Terim ).


+: 489
-: 0
R: 1771
Level 5

Ach Garry is toch voorspelbaar met zijn acties heb liever Babel met zijn ervaring en zijn gruwlijke schoten daarnaast kan Babel op meerdere posities spelen Garry kan alleen op links


+: 35
-: 0
R: 116
Level 3

@Toffifee

Gast je reactie slaat nergens op, als jullie nou 20 miljoen voor Garry hadden betaald en wij dat geld niet konden opbrengen dan pas kan je praten over dat wij diep van binnen Garry zouden willen.

Je huurt hem, alsof Galatasaray hem niet kon huren of zo.

Echt kleuterklas niveau van discussieren heb jij.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Gs is aan een project bezig het is de bedoeling dat we iedere jaar steeds verbeteren ook kwa selectie en niveau van spelers kwa geld moet het allemaal
Binnen de budget , tot nu toe heeft het bestuur goede zaken gedaan , vind Babel beter dan rodriquez , dat rodriquez bij gs presteerde heeft met meerdere factoren te maken spelers onderling , coach etc moet ook klikken , dat zijn dingen waar Terim goed in is goede relatie houden met spelers ook daar maakt die soms fouten in, maar gelukkig ziet die dat altijd later in waardoor hij dat soort spelers van de hand doet , met Seri erbij komen we steeds dichterbij een team waarmee we in de cl iets kunnen bereiken , de Superlig ga ik gewoon van uit dat we kampioen worden zeker met dit materiaal en nog een goeie spits en middenvelder erbij+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Emre Mor zal een van deze dagen bekend gemaakt worden, wat een flankspelers hebben wij dan.


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Mor pff

Terim is een tjap, maar als hij Mor op het rechte spoor zet heeft Turkije een topper..

Ik denk niet dat hij het karakter er voor heeft


+: 489
-: 0
R: 1771
Level 5

Jij bent ook een tjap en Avci is de grootste choker van de SL+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Choker? Hij heeft Gs alle hoeken van het veld laten zien, paar keer 4-0, een keer 5-1. Dat hij net geen kampioen is geworden met een kleine club als Basaksehir zonder publiek, lobby of scheidsrechterh ulp maakt hem nog geen choker.

Dat zeiden ze ook van Senol Gunes tot hij naar zijn eerste topclub Besiktas kwam en meteen 2x kampioen werd en records in de CL brak.

Terug in je hoek jij, iemand die zich AtleticoGs noemt kan ik zowiezo niet serieus nemen


+: 35
-: 0
R: 116
Level 3
+1

Ik wist niet dat Abdullah Avci nog steeds voetbalde.

Oh wacht je bedoelt natuurlijk dat zijn spelers hebben gescoord die miljoenen verdienen en dankzij de gemeente Istanbul op de been gehouden worden.

Wel toevallig dan dat al die dure voetballers ook ineens toevallig voor het kampioenschap speelden.

Dat is natuurlijk toeval want het ligt natuurlijk niet aan de voetballers maar puur aan Avci... :facpal:


+: 22
-: 0
R: 46
Level 1

Waarom zitten wij te haten broeders Galatasaray heeft gewoon een prima transfer afgerond waarom zo veel haat broeders we moeten elkaar gunnen


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Ik gun het elke club behalve die corrupte oplichtersclub

Tegen hun fans, de eervolle dan, heb ik niks..

Maar de club Gs met hun lobby en smerige praktijken gun ik 0,0


+: 688
-: 0
R: 1296
Level 5

Als ik een halfjaar geleden zei dat babel beter was dan garry werd ik vierkant uitgelachen door fetosaray supporters

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen