Belangrijke mededeling

 

Henk van Stee: “Ik word een beetje moe van die Turkse clubs”


halisdervisoglu
Na Trabzonspor en Beşiktaş heeft Galatasaray zich ook gemeld voor Halil Dervisoglu.
Althans, dat meldt Algemeen Dagblad. Alle drie Turkse clubs willen negentienjarige spits van Sparta. Galatasaray heeft zich volgens het nieuws gisteren gemeld bij de Rotterdamse club.

Technisch manager Henk van Stee van Sparta deed dinsdag de onderstaande uitspraken.
“Ja, het klopt dat we vandaag een gesprek hebben gevoerd met Galatasaray. Maar, en daarin val ik in herhaling: er valt pas serieus te praten over een overgang wanneer we een bod ontvangen waarmee wij kunnen leven. Dat is tot dusver niet gebeurd. Ik moet bekennen dat ik een beetje moe word van die Turkse clubs. Ze geven ons de indruk dat ze Halil heel graag willen hebben, maar komen vervolgens met biedingen waar we niets, maar dan ook niets mee kunnen. Ik herhaal: alleen voor de hoofdprijs kan Halil weg bij ons. Op dit moment gaan wij er dus vanuit dat hij gewoon met ons de eredivisie in gaat.”

Sparta wil volgens geruchten 2,5 miljoen euro voor Halil Dervisoglu exclusief een fors doorverkooppercentage.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Van wat ik heb gehoord willen ze een bedrag tussen de 1.5-2 miljoen, en Halil moet komend seizoen worden verhuurd aan Sparta. Laat hem maar een jaartje in de Eredivisie spelen. Volgend seizoen zullen de Turkse clubs dan spijt krijgen dat ze hem niet voor deze bedragen hebben gehaald.


+: 3187
-: 10
R: 8789
Level 5

Armoedzaaiers

Wel miljoenen betalen voor oude knakworsten

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen