Bijna officieel: Okan Kocuk nieuwe keeper van Galatasaray


okankocuk
Galatasaray heeft een akkoord bereikt met Okan Kocuk.
Althans, dat meldt TRTSPOR. De 23-jarige Turkse keeper had zijn contract ontboden bij Bursaspor en wordt hiermee de tweede keeper achter Fernando Muslera. Verwacht wordt dat Okan Kocuk een 4-jarig contract gaat tekenen bij Galatasaray en dat de transfer vandaag aan de KAP-aandelenmarkt wordt gemeld.  Okan Kocuk had nog 450.000 euro tegoed bij Bursaspor en in ruil hiervoor heeft hij zijn contract ontbonden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Iedereen bij Bursaspor ontbindt zijn contract, behalve Umut Meras. Ik weet niet waar Umut Guner en zijn maatjes mee bezig zijn, maar we moeten echt geen transfersom betalen voor die gast.

Goede, talentvolle keeper. Dit is een geschikte tweede keeper, Ertac Ozbir is dat niet. Hopen dat Abdullah Avci daar ook een stokje voor steekt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen