'Galatasaray bereikt principeakkoord met Mensah'


amensi
De 24-jarige Ghanese middenvelder had onlangs een 3-jarig contract getekend bij Kayserispor. 

Bernard Mensah kwam dit seizoen op huurbasis over van Atletico Madrid waar hij tot medio 2021 een doorlopend contract had. De Turkse club was tevreden over Mensah en vandaar een contractverlenging. Maar volgens Hurriyet heeft Galatasaray met de 24-jarige Ghanese middenvelder een principeakkoord bereikt. Verwacht wordt dat Mensah binnen zeven dagen zijn handtekening voor Galatasaray gaat zetten.

Bernard Mensah heeft dit seizoen in 27 wedstrijden 4 goals en 1 assist gemaakt. De afgelopen weken werd hij ook gelinkt aan Besiktas en Fenerbahce.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5

Ik wou Mensah zo graag bij BJK zien zoals gewoonlijk slaapt onze bestuur. Deze gap lijkt veel op Ndiaye heel snel, behendig en technisch.


+: 26
-: 0
R: 102
Level 3

Dit zou een goede transfer zijn, maar galatasaray zijn team is echt niet sterk genoeg voor de champions. Ze moeten nog een spits, 1/2 centrale middevelders minimaal die het kaliber hebben van seri en banega en dan eigenlijk een back wegdoen en een fatsoendelijke kopen. Turkse clubs zouden eigenlijk in zuid-amerika moeten scouten zoals ajax doet. Sterk jong en goedkoop.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen