Belangrijke mededeling

 

Erol Bedir: "We zijn in gesprek met Fenerbahçe en Galatasaray"


apepe
Kayserispor voorzitter Erol Bedir maakte vandaag tegenover ASpor interessante uitspraken over Deniz Türüç. 

''Ik denk dat de transfer van Deniz Türüç binnen 1of 2 dagen bekend gaat worden.  Wij hebben eerder gesproken met Besiktas, maar het bod was te weinig. Fenerbahce en Galatasaray zijn momenteel de twee clubs die Deniz graag willen strikken.

"We zijn in gesprek met beide clubs. Uiteindelijk gaat Deniz kiezen naar welke club hij wil gaan,” aldus Erol Bedir. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1587
-: 0
R: 3501
Level 5

Laat hem gewoon gaan naar de club waar zijn hart ligt.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Eerst vochten ze om Muriqi en nu om Turuc. Goede voetballers, daar niet van, maar ze zijn al die moeite echt niet waard. Hij heeft nog een contract tot 2020. In plaats van dat je om hem gaat ruzien, kun je als topclubs ook gewoon aangeven dat je niet meedoet aan die onzin van Kayseri. Het is dat wij niet veel te besteden hebben op dit moment, anders zouden wij er ook aan mee doen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen