Jean Michaël Seri komt uiterlijk donderdag naar Turkije!


sondakikags
Galatasaray heeft zich bijna versterkt met Jean Michaël Seri.
De 27-jarige centrale middenvelder van Fulham heeft geen akkoord met AC Milan kunnen bereiken en zal daarom bij de Turkse topclub gaan tekenen. Althans dat meldt TuttoMercatoWeb. Volgens het nieuws van de Italiaanse website komt Jean Michaël Seri uiterlijk aanstaande donderdag naar Istanbul komen om medisch gekeurd te worden. Jean Michaël Seri komt op huurbasis naar Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1365
-: 0
R: 1725
Level 5
38

Tuurlijk, gaan we weer huren. Niet te geloven, we moeten echt stoppen met dat huur gelul iedere keer.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik denk niet dat ze hem kunnen halen. De reden dat zijn transfer naar Milan niet doorgaat is omdat Fulham een transfersom van 25 miljoen eist. Als het bestuur van GS het voor elkaar flikt, is dit echt de beste transfer van dit seizoen.+: 46
-: 0
R: 146
Level 3

Eerlijk gezegd vind ik de championschip een hoger niveau hebben dan de superlig.

En Cl kan hij ook met een ander team spelen.

Als Gala het lukt om hem sameb met Banega te halen met nog een spits erbij, dan is dit wel DE transferperiode van de komende jaren


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Dit is wel een goede transfer alleen weer jammer dat ze gaan huren. Huren schiet je niet heel veel mee op.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen