Belangrijke mededeling

 

Galatasaray in gesprek met Genk voor Mbwana Samatta


samatta
Galatasaray heeft plannen om Mbaye Diagne te vervangen met Mbwana Samatta.
Volgens de Belgische media is een delegatie van Galatasaray naar de Luminus Arena afgezakt om over de transfer van de aanvaller te onderhandelen. Er is nog geen akkoord bereikt voor de 26-jarige spits, maar de onderhandelingen zijn nog gaande. Mbwana Samatta heeft vorig seizoen in 51 wedstrijden 32 doelpunten gescoord. Eerder werd hij al aangeboden bij Leicester, Aston Villa, Burnley en Watford. Genk hoopt rond de 10 miljoen te vangen. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Vorig seizoen nog 32 doelpunten. Zijn transferwaarde is 12 miljoen, dus dat is ongeveer wat GS zou moeten betalen. En daarvoor zul je eerst Diagne moeten verkopen voor minimaal dat bedrag.


+: 35
-: 0
R: 70
Level 2

Je bent gewoon een zielig kind die al maanden doet alsof die mooie reacties plaatst en nu zelf als een ongesteld wijf reacties plaatst.

Ik neem aan dat jij ook een van de mensen was die het niveau laag vond hierzo. Je bent nu 10x erger..

Dat je het niet erg vindt zegt al genoeg. Blijf zo als een kneus reageren terwijl Bona gewoon een normale reactie plaatst. Wat die eerder heeft gedaan heeft niets te maken met deze topic.

Ik hoef jou reactie niet. Zal het ook niet gaan lezen.

Kind+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Niet alleen hij reageert als een kind ook andere maar ben het in deze wel met je eens!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen