Wesley Sneijder ontkent alimentatie-eisen Yolanthe Sneijder-Cabau


sneijder
Wesley Sneijder, de ex-speler van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan op zijn eigen Instagram-account.
“Volgens de Turkse pers wil Yolanthe 19 miljoen van mij en zou ik haar 15 hebben gegeven. Het wordt echt steeds gekker. Konden de mensen maar zien hoe het echt zat. Mensen zonder hersenen geloven alles wat ze lezen. Dat jullie het allemaal weten; Yolanthe heeft om niks gevraagd en ik zal haar om niks vragen. We hebben elkaars geld niet nodig, het zijn allemaal leugens. Ik heb zo veel respect voor Yolanthe en hoe kalm ze blijft. Maar ik ben niet zo. Ik laat mensen niet de hele tijd met mijn leven sollen! Wij zijn nog niet gescheiden. Ik heb veel fouten in ons huwelijk gemaakt. Maar dat gaat niemand wat aan.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5
+1

Fundament van hun relatie was slecht gelegd. Elkaar sms'en en opgeilen terwijl ze nog met Jan Smit had.


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Als Wesley geen voetballer was geworden des tijds, zat hij nu bij een snackbar hollandse friet te bakken, man , man wat is hij toch oer dom. Beide gingen vaak vreemd, het is niet alleen van Wesley zijn kant. Denk je nou serieus dat Yolanthe loyaal is..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen