Belangrijke mededeling

 

Galatasaray probeert Jean Michaël Seri te huren van Fulham


jeanmichael
Franklin Mala, de zaakwaarnemer van Jean Michaël Seri heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Er zijn veel clubs die Jean Michael willen. Wij gaan zien wat er allemaal gaat gebeuren. Wij wachten het af. Ik weet niet of Jean Michaël Seri met Franck Kessie heeft gesproken over Milan. Wij gaan het beste bod kiezen. Ik kan geen namen noemen. Fulham wil 24,5 miljoen euro voor Jean Michaël Seri.”

Galatasaray wil deze speler met een verplichte koopoptie huren. Naast Galatasaray hebben Milan en Roma ook een verregaande interesse in de 27-jarige middenvelder van Fulham. Jean Michaël Seri met Fulham naar de Championship in Engeland.

Jean Michaël Seri heeft bij Fulham in 34 wedstrijden 1 goal en 3 assists gemaakt.  
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Bok gelir bize


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Anders vraag je of je Pogba mag huren man man man+: 46
-: 0
R: 145
Level 3

Bence gelmez, als er zulke clubs geinteresseerd zijn, is het alleen maar moeilijker voor Gala om hem te strikken


+: 405
-: 0
R: 418
Level 3

Milan en roma spelen beiden europa league, en gala speelt cl. Qua europees voetbal is het aantrekkelijker voetballen bij gala, maar qua competitie is de serie a kwalitatief wel wat beter. Het verschil is dat roma en milan wel 20 mil kunnen neertellen voor 1 speler, en wij hem maar kunnen huren voor een jaartje. Slagingspercent age van deze transfer schat ik op 35%

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen