Fernando benadrukt: "Galatasaray forceerde mijn vertrek niet"


opi
Vrijdagmiddag verkaste Fernando enigszins verrassend van Galatasaray naar Sevilla.
De indruk werd gewekt dat de Turkse topclub de middenvelder graag van de hand wilde doen, maar volgens Fernando was het zijn eigen keuze.
"Galatasaray forceerde mijn vertrek niet", zegt de middenvelder tegen de Spaanse media. "Soms kan een club ervoor zorgen dat je vertrekt, ook al wil je dat niet, maar dat is niet gebeurd bij mij. Monchi belde me en vroeg me om naar Sevilla te komen. Ik voerde goede gesprekken met de trainer en de club en merkte dat ze me graag wilden hebben.

"Na Galatasaray was het tijd voor een nieuwe uitdaging", zegt Fernando. Nogmaals, Galatasaray forceerde mijn vertrek niet! Mijn transfer heb ik te danken aan Monchi,” aldus Fernando.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5192
-: 0
R: 4310
Level 5
+2

Wat een zwakke poging om controverse te creëren uit het niets.

Ik heb de tekst echt 30 keer gelezen, maar ik begrijp nog steeds niet wat er met "forceerde" wordt bedoeld als hij in de tekst letterlijk het tegendeel beweert. Ik heb dit overigens ook nergens anders gelezen.

EDIT: Titel en tekst is inmiddels gewijzigd. Ze waren het woordje "niet" vergeten aan het einde van de zin.


+: 1259
-: 0
R: 1611
Level 5
38

Wat denk je zelf broer, admins zijn adelaartjes, dat houd in dat ze dus nooit objectief zullen zijn in het maken van Galatasaray topics.+: 361
-: 0
R: 843
Level 4

Hoezo heeft GS hem weggedaan? Hij was toch veruit de beste middenvelder van GS?


+: 5117
-: 0
R: 6209
Level 5

Wat zou jij doen? Hij heeft een jaartje nog totdat zijn contract verloopt en een club biedt voor hem 4,5 miljoen? Het is gewoon goed dat hij weg is.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen