Officieel: Gazişehir FK haalt Muğdat Çelik van Galatasaray


gslogo2019
Gazişehir FK heeft via de officiële kanalen bekendgemaakt dat ze Muğdat Çelik hebben overgenomen van Galatasaray. Gazişehir FK heeft geen transfersom betaalt voor de 29-jarige voetballer. 

“Gazişehir’e hosgeldin Muğdat Çelik”, aldus Gazişehir FK.


Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 21
-: 0
R: 112
Level 3

Dat diri dat dat!

Wel grappig hoe zij het teasen hahahaha.


+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5

Meest nutteloze transfer in jaren. Begrijp niet waarom we gewoon geen jeugdspeler neerzetten als we toch iemand van dit niveau minuten laten maken. Zelfde met Adem Büyük nu eigenlijk. Ondertussen wordt Ahmet Sivri verhuurd aan de 2e divisie. Malik waarschijnlijk ook.+: 2490
-: 10
R: 7624
Level 5

Blijkbaar is die topjeugd van jullie niet eens van het niveau Mugdat en Adem.

Zo’n vreemde aankoop was Mugdat niet, speelde heel sterk bij Akhisar en maakte jullie het leven zuur in al die nederlagen die julliw tegen hun leden.

Adem en Jimmy zijn veel vreemdere transfers, en over die kapotte Sener zeg ik al helemaal niks

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen