Officieel: "Trezeguet kost 15 miljoen euro"


yeert
Kasımpaşa woordvoerder Hasan Hilmi Öksüz maakte vandaag interessante uitspraken over Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan (Trezeguet).

“Wij hebben aanbiedingen ontvangen voor Trezeguet van clubs uit de Premier League. Naast Aston Villa wil nog een club uit de Premier League Trezeguet overnemen. Wij hebben een bod van 5 en 7,5 miljoen euro ontvangen, maar wij hebben de aanbiedingen geweigerd.

"Onder de 15 miljoen euro gaat Trezeguet nergens heen. Of hij brengt zelf 15 miljoen euro of hij blijft bij Kasimpasa,” aldus Hasan Hilmi Öksüz tegenover BeinSports.
Ook Galatasaray wil de aanvaller al maanden overnemen van Kasimpasa, maar de beide partijen worden het niet eens om de transfersom.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Aston Villa heeft 11 miljoen geboden, ik denk dat de transfer uiteindelijk doorgaat. Heel goed werk van Kasimpasa, binnen een paar maanden pakken ze bijna 25 miljoen euro voor 2 spelers waar ze in totaal 2.5 miljoen voor hebben betaald. En met de komst van Yusuf Erdogan en Tobias Heintz hebben ze zich al voorbereid op een vertrek van Trezeguet.


+: 136
-: 10
R: 542
Level 4

Ze hebben Ook hajradinovic. Die gast is aanvallend middenveld maar.kan ook op linksbuiten spelen.+: 5365
-: 0
R: 6596
Level 5

Niet nodig dus niet halen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen