Officieel: Yusuf Erdoğan tekent 3-jarig contract!


sondakikags
Yusuf Erdoğan heeft na lang onderhandelen dan toch getekend. Ondanks dat de 26-jarige in een Galatasaray tenue verscheen, heeft hij een 3-jarig contract getekend bij Kasımpaşa. Dat meldt de Turkse club via de officiële kanalen.

"Geçtiğimiz sezon Bursaspor forması giyen Yusuf Erdoğan, sabah saatlerinde sponsorumuz Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti ve ardından Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Emre Zengilli ve Sportif Direktör Yardımcısı Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 3 yıllığına Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı" 

Bron: Kasımpaşa

 yusuferdogangs
yusufkasimpasa
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 5735
-: 0
R: 9099
Level 5

LOOOOOOOOOOOOOO OOL


+: 756
-: 20
R: 1620
Level 5

Gelen giden çakıyor bunlara.
Kasimpasa bile çakmış...

:D+: 46
-: 0
R: 146
Level 3

Allahtan gelmemis, grappig is ook dat leden hier denken dat we daadwerkelijk achter hem aanzaten


+: 5735
-: 0
R: 9099
Level 5

Het gaat om 't feit dat overal staat dat Yusuf bij jullie is en dan Kasimpasa hem neemt, ik zou Yusuf niet nemen als ik Emre Mor al heb. Gaat niet om hoeveel ik het geloof, ik lach gewoon om alle nieuws berichten


+: 46
-: 0
R: 146
Level 3

Meeste wat er in nieuws staat komt sowieso nooit uit, ik snap niet waarom het zo grappig is dan


+: 5735
-: 0
R: 9099
Level 5

Ja, dat snap ik. Het is gewoon grappig, na foto's met GS tenue die gespamt worden op Twitter ineens een handtekening bij Kasimpasa. We hoevel niet het zelfde gevoel voor humor te delen.+: 136
-: 10
R: 540
Level 4
+1

gs kan nog niet eens yusuf erdogan vastleggen.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Kan zo zijn dat ze hem niet hebben overgenomen vanwege die foto. Was ook niet heel slim van hem. Ik begrijp niet waarom wij geen interesse toonden. Goedkope optie voor op de bank.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen