Ozornwafor en Yasir Subasi naar Kayserispor


ozornwafor
Erol Bedir, de voorzitter van Kayserispor heeft onlangs bevestigd dat ze een akkoord hebben bereikt met Valentine Ozornwafor van Galatasaray en Yasir Subasi van Fenerbahçe.
Verwacht wordt dat beide voetballers binnen enkele dagen zich zullen met op het kamp van Kayserispor. Kayserispor heeft Valentine Ozornwafor gehuurd van Galatasaray en Yasir Subasi is met transfersom overgenomen van Fenerbahçe.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5192
-: 0
R: 4310
Level 5

Had liever gehoopt dat ze hem goed genoeg vonden als reserve, want op dit moment moeten we het doen met Ahmet en Gökay. Waarschijnlijk zal Donk dan weer als CV ingezet worden bij noodgevallen.

Maar goed, veel speeltijd in de competitie is ook belangrijk.


+: 5
-: 0
R: 24
Level 1

Wat moeten we doen met Ahmet Calik en Gokhay guney als wissel?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen