Voorzitter Galatasaray: “Ik vind het jammer voor Diagne”


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover TRTSPOR.
“Wij zijn trouwens 24/7 bezig om nieuwe spelers binnen te halen. Er is een officieel bod binnengekomen voor Fernando. De gesprekken over hem zijn gaande. Ik vind het jammer voor Diagne. Diagne deed niet mee aan de vieringen. Dat vonden wij niet leuk. Hij haf problemen met in zijn familie. Daarom moest hij gaan. Onze supporters waren boos dat hij dus niet mee heeft gedaan. Wij willen dat onze supporters respect tonen tegen onze supporters. Dat geldt ook voor Diagne.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 2490
-: 10
R: 7624
Level 5

:facpal:

Misschien speelde zijn geweten op na al die schwalbes en oplichtingsprak tijken van zijn club..


+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5
+2

De vogels die hem na dag 2 al een flop noemde hebben iig hun missie volbracht. Al die pubers van ons doen alsof een recordbrekende topscorer van 27 helemaal niks waard is.

We proberen hem te verkopen, maar hij gaat niet weg omdat je op Insta wat gemeens tegen hem zei. Geduld. Geen enkel scenario is het einde van de wereld.

Of we maken winst (geld binnen), of we maken een beetje verlies (geld binnen), of we houden hem nog een seizoen (anderen verkopen). Maar ik geloof niet dat iemand in ons bestuur hem wil houden.+: 2490
-: 10
R: 7624
Level 5

Op jou na zag iedereen na dag 2 al dat ie er geen hout van kon..

Als je hem een keer 90 min zag spelen bij Kasimpasa had je het meteen geweten.

Recordbrekend?

Record aantal gratis gekregen penalty’s voor Gs ja..

Wie probeer je voor de gek te houden.

Deze jongen verkoop je alleen met dik verlies, en in de CL met hem aankomen is zelfmoord


+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5
+1

Ik heb meerdere malen gezegd dat ik hem al van Ajaccio kende, en tegen z'n transfer was. De laatste topic voordat het officieel werd noemde ik hem zelfs een matige speler.

Maar direct na 2 wedstrijden hem een flop noemen terwijl hij nauwelijks werd gebruikt is debiel. Hij was idd niet wat wij nodig hadden in de spits en niet 10 miljoen waard, maar hij kan wel scoren.

En hij heeft feitelijk een record gebroken. Meeste doelpunten door een buitenlander. Als je daar omheen wil praten wens ik je nog veel succes.


+: 34
-: 0
R: 163
Level 3

Wat is dit voor een onzin artikel nou weer? Wat een zinsopbouw :facpal:


+: 29
-: 0
R: 61
Level 2

´hij haf problemen met in zijn familie´

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen