“Als wij iemand niet halen, dan is het niet omdat wij het geld niet hebben, maar ...”


avedat
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover TRTSPOR.
“Als wij een voetballer niet halen, dan is het niet omdat wij het geld niet hebben, maar omdat wij het geld niet willen geven. Als Galatasaray het wil, dan kopen wij alles. Galatasaray zal altijd hetgeen doen wat nodig is. Onze supporters moeten kalm blijven en elke voetballer in onze selectie respecteren. Wij zijn blij dat wij iets te vieren hebben. Daarom zijn wij blij en hoop dat wij elk jaar dit gaan vieren.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5
+1

Peh peh peh wat een praatjes opeens van deze huichelaar..

Jullie kopen idd alles.. Serkan Cinar, Umit Ozturk, Bulent Yildirim, Suat Arslanboga etc..


+: 131
-: 0
R: 584
Level 4

MUahahhahahahah hahahahahhahaha h+: 74
-: 0
R: 308
Level 3

Waarom heb je Diagne 13M gegeven dan terwijl niemand anders hem wou?


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+2

De UEFA heeft je zeker ook op de vingers getikt omdat je alles kan kopen. Daarom zit je nu alleen maar achter transfervrije spelers aan. Zo te zien volgt deze man ook de weg van Fikret Orman, het succes is hem naar zijn hoofd gestegen.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Mustafa Baba gaat Legend worden bij Gs , sinds zijn komst zitten we alleen maar inde stijgende lijn , wat mij betreft blijf die nog tientallen jaren

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen