“Als wij iemand niet halen, dan is het niet omdat wij het geld niet hebben, maar ...”


avedat
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover TRTSPOR.
“Als wij een voetballer niet halen, dan is het niet omdat wij het geld niet hebben, maar omdat wij het geld niet willen geven. Als Galatasaray het wil, dan kopen wij alles. Galatasaray zal altijd hetgeen doen wat nodig is. Onze supporters moeten kalm blijven en elke voetballer in onze selectie respecteren. Wij zijn blij dat wij iets te vieren hebben. Daarom zijn wij blij en hoop dat wij elk jaar dit gaan vieren.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 2493
-: 10
R: 7634
Level 5
+1

Peh peh peh wat een praatjes opeens van deze huichelaar..

Jullie kopen idd alles.. Serkan Cinar, Umit Ozturk, Bulent Yildirim, Suat Arslanboga etc..


+: 97
-: 0
R: 531
Level 4

MUahahhahahahah hahahahahhahaha h+: 43
-: 0
R: 236
Level 3

Waarom heb je Diagne 13M gegeven dan terwijl niemand anders hem wou?


+: 9347
-: 0
R: 14274
Level 6
+2

De UEFA heeft je zeker ook op de vingers getikt omdat je alles kan kopen. Daarom zit je nu alleen maar achter transfervrije spelers aan. Zo te zien volgt deze man ook de weg van Fikret Orman, het succes is hem naar zijn hoofd gestegen.


+: 5192
-: 0
R: 4310
Level 5
+3

Over het algemeen weer mooi gesproken, maar dat populistische gedoe over dat wij alles kunnen en de beste spelers hebben hoef ik niet te horen. Dat doet hij om die pubers die hem blijven pesten een beetje vol te pompen.

Beste voorzitter en bestuur in jaren. Intelligent, financieel bewust, geen heethoofd en goede band met de trainer. En laten we niet vergeten dat hij een puinhoop over durfde te nemen van Özbek. Dankzij hem hebben we nu ook goede banden met de UEFA.

Naar mijn mening is zijn persoonlijkheid ook gunstig voor onze rivalen. Maar bepaalde malloten zoeken echt een vijand in iedereen.


+: 125
-: 0
R: 531
Level 4

Mustafa Baba gaat Legend worden bij Gs , sinds zijn komst zitten we alleen maar inde stijgende lijn , wat mij betreft blijf die nog tientallen jaren

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen