Bijna officieel: Emre Mor met transfersom naar Galatasaray


sondakikags
Galatasaray heeft zich versterkt met Emre Mor.
Althans dat meldt TRTSPOR. Volgens het nieuws gaat de 21-jarige voetballer met transfersom naar de Turkse topclub. Verwacht wordt dat de transfer woensdag aan de KAP-aandelenmarkt wordt gemeld. Trainer Fatih Terim was de eerste trainer die Emre Mor een kans gaf in zijn voetbalcarrière, maar een vertrek naar Borussia Dortmund en Celta Vigo heeft Emre Mor niet goeds gedaan. Hij staat namelijk, ondanks dat hij 21 jaar is, tegen de einde van zijn voetbalcarrière aan. Bij Galatasaray moet Emre Mor, dankzij hulp van trainer Fatih Terim weer zijn draai vinden in de voetbalwereld.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3378
-: 10
R: 9188
Level 5
+1

Welke transfersom, Gs staat op -6 miljoen FFP


+: 74
-: 0
R: 308
Level 3
+2

Öyle deme, Diagne'yi 15M euroya satacaklar lol+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

als hij die scwalbes niet had gemaakt dan was hij al weg


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+2

Eerste trainer die Emre Mor een kans gaf? Straks roepen ze nog dat Terim hem heeft opgevoed van kleins af aan. Emre Mor stond al onder interesse van meerdere clubs, waaronder Dortmund, toen hij zijn debuut voor Turkije maakte. En zijn begin bij Dortmund was niet slecht, maar na een paar maanden met Terim te hebben samengewerkt, voelde hij zich de koning en begon die zich raar te gedragen.

En dat gaat nu ook gebeuren. Waarschijnlijk zal die goed beginnen, maar na een tijdje gaat hij weer de Turkse Balotelli uithangen. Qua talent staat hij ver boven iedereen, zelfs Cengiz Ünder, maar op het veld zal die denk ik geen grotere bijdrage hebben dan bijvoorbeeld Kerim Frei bij Besiktas.


+: 5365
-: 0
R: 6596
Level 5
+1

Perfecte transfer van Fatih Terim en ja als het hem lukt om hem te laten shinen hebben we een mooie transfer verricht. Jong en kan ook nog uitbarsten.

Fatih Terim bunu adam eder.


+: 3378
-: 10
R: 9188
Level 5
+1

Fatih Terim once kendini adam etsin+: 18529
-: 0
R: 21356
Level 6

Oefffffff o neydi öyle

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen