Gomis blijft bij Al Hilal: "Ik wil mijn carrière hier afsluiten"


akomlem
Bafetimbi Gomis gaf op een persconferentie duidelijkheid over zijn toekomst en blijft actief voor Al Hilal.

De 33-jarige aanvaller werd kortstondig in verband gebracht met een vertrek bij Al Hilal, nadat hij stelde dat hij ongelukkig was in Riad. Uiteindelijk besloot hij te blijven. 

"Zoals ik me nu voel wil ik mijn carrière afsluiten bij Al Hilal. Ik ben hier heel gelukkig", zegt Gomis in gesprek met Saoedische media.

"Ik houd van het leven in Riad en ik speel bij de beste club van Saoedi Arabie. Meer kan ik niet vragen. Als alles goed gaat, je op je plek voelt en gemotiveerd bent om goed te presteren, maak je je minder zorgen over de toekomst. Ik voel me hier geliefd.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen