“Fenerbahçe, Besiktas en Galatasaray willen Deniz Türüç”


denizturuc2
Erol Bedir, de voorzitter van Kayserispor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben met Fenerbahçe, Besiktas en Galatasaray gesproken over de transfer van Deniz Türüç en de gesprekken zijn nog gaande. Ik heb zojuist nog een gesprek gehad. Wij praten met al deze clubs. Alle drie clubs willen Deniz Türüc in hun selectie zien. Toch hebben wij tot op heden geen bod gezien die wij kunnen accepteren. Deniz Türüç is een gecontracteerde voetballer van ons. Er is nog niets concreets, maar morgen kan dit veranderen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 11524
-: 0
R: 11724
Level 5

Bu adam kesin gslildir. Tegen ons speelt die smerig en tegen gs is die nergens te bekennen.


+: 136
-: 10
R: 542
Level 4

Wat moet Fener met deze neppevoetballer , insallah gelmez, ik Haat hem , Fener kan Betere halen. Er zijn betere spelers dan hem.+: 2
-: 0
R: 17
Level 1

We hoeven hem niet


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Gratis mag hij komen voor de breedte, anders blijft ie maar lekker in Kayseri

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen