“Mbaye Diagne zal geen problemen veroorzaken”


diagne
Willam D'Avila, de zaakwaarnemer van Mbaye Diagne heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover het bestuur van Galatasaray.
“Mbaye Diagne zal geen problemen veroorzaken. Hij wil ook weggaan. Hij heeft bepaalde plannen in zijn hoofd. Hij wil in Italië of Engeland spelen. Wij zijn bezig om zijn doel te bereiken.”

Galatasaray wil Mbaye Diagne voor minimaal 15 miljoen euro verkopen. Mocht Diagne naar een club uit Europa vertrekken, gaat Galatasaray ook akkoord voor 13 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 740
-: 0
R: 1390
Level 5
+1

Hij kan als ballenjongen in Engeland of Italië aan het werk


+: 500
-: 0
R: 1836
Level 5

Belhanda
Fernando
Mariano
Nagatomo
Calik

Mogen ook allemaal vertrekken+: 5365
-: 0
R: 6596
Level 5

Belhanda niet maar voor de rest ja.


+: 500
-: 0
R: 1836
Level 5

Belhanda moet weg, nu je nog max 10 mil voor hem kunt krijgen


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

daar gaat je basiself zowat


+: 253
-: 0
R: 987
Level 4

Ze willen minimaal 15 maar gaan ook akkoord voor 13. Im braindead right now+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+2

De bedragen die ze in hun hoofd hebben, krijgen ze alleen van Chinese of Arabische clubs. Geen enkele Engelse of Italiaanse club gaat dat betalen voor een spits die alleen met penalty's en intikkers kan scoren. En af en toe een kopbal.


+: 275
-: 0
R: 1167
Level 5

Feqouua, jij bent echt een van de serieuze GS fans hier wat je zegt klopt ook. Geen een team uit Italie of Engeland is overtuigd over zijn kwaliteiten. Alleen landen uit Azie en midde-oosten zijn dom genoeg om zoveel geld uit te geven voor dit soort spelers. Elke GS wilt dat Diange weggaat, maar je moet wel realistisch bekijken.


+: 3378
-: 10
R: 9188
Level 5

Hij is recordbrekend, geweldig dit dat maar toch wil iedere Gs fan hem weg hebben maar toch denken ze dat ee wel ff een Italiaanse of Engelse club miljoenen gaat betalen en zelfde salaris gaat uitkeren aan deze amateur..

Droom verder

Enige kans is midden oosten of China maar zelfs die zullen niet zo dom zijn


+:
-:
R:
Nieuw

Ik wacht al weken op zijn vertrek. Yeterki gitsin. Slechte speler dom van gs dat ze zoveel betaald hebben. Dat geld konden ze beter investeren. Jammer.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen