“Mbaye Diagne zal geen problemen veroorzaken”


diagne
Willam D'Avila, de zaakwaarnemer van Mbaye Diagne heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover het bestuur van Galatasaray.
“Mbaye Diagne zal geen problemen veroorzaken. Hij wil ook weggaan. Hij heeft bepaalde plannen in zijn hoofd. Hij wil in Italië of Engeland spelen. Wij zijn bezig om zijn doel te bereiken.”

Galatasaray wil Mbaye Diagne voor minimaal 15 miljoen euro verkopen. Mocht Diagne naar een club uit Europa vertrekken, gaat Galatasaray ook akkoord voor 13 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (16) 


+: 361
-: 0
R: 840
Level 4
+1

Hij kan als ballenjongen in Engeland of Italië aan het werk


+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5
+1

Neem gewoon je tijd. Als we een 27-jarige, recordbrekende topscorer uit Senegal niet kwijt kunnen weet ik het ook niet meer. Vooral met die idiote bedragen die tegenwoordig betaald worden.

Kan best dat een Engelse promovendus effe met hun TV-geld gaat smijten, looking at you @NorwichCityFC. ..+: 2490
-: 10
R: 7624
Level 5

Oglum

Als ze deze amateur een half uurtje hebben zien spelen houdt het al op..

Niemand gaat dat salaris of transfersom aan hem betalen uit die competities, zelfs arabieren en chinezen zijn niet zo dom.

Recordbrekend ja, de kromste topscorer met record aantal penalty’s ooit


+: 474
-: 0
R: 1672
Level 5

Belhanda
Fernando
Mariano
Nagatomo
Calik

Mogen ook allemaal vertrekken


+: 5117
-: 0
R: 6206
Level 5

Belhanda niet maar voor de rest ja.


+: 474
-: 0
R: 1672
Level 5

Belhanda moet weg, nu je nog max 10 mil voor hem kunt krijgen+: 73
-: 0
R: 258
Level 3

daar gaat je basiself zowat


+: 168
-: 0
R: 754
Level 4

Ze willen minimaal 15 maar gaan ook akkoord voor 13. Im braindead right now


+: 9346
-: 0
R: 14271
Level 6
+2

De bedragen die ze in hun hoofd hebben, krijgen ze alleen van Chinese of Arabische clubs. Geen enkele Engelse of Italiaanse club gaat dat betalen voor een spits die alleen met penalty's en intikkers kan scoren. En af en toe een kopbal.


+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5
+1

Eerst was het alleen penalty's, nu ook intikkers en om zeker te zijn heb je maar ook kopballen toegevoegd. :tok:


Je doet alsof al die 'intikkers' scoren en penalty's uitlokken zo gedaan is. Waarom is de grens van 30 goals dan zo laat gebroken door een buitenlander als het zo makkelijk is? Je klinkt als die idioten die Ronaldo een tijdje 'Penaldo' noemde puur uit haat.+: 168
-: 0
R: 754
Level 4

Ik weet niet wat jij kijkt mij diagne is echt geen voetballer. Dat hij 30 doelpunten heeft gemaakt zegt genoeg over ons compititie. Ik zie diagne alleen maar vallen bij elke positie. Dua et satilsin yoksa 13 mil in de prullenbak


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Vattier, ga lekker jezelf voor de gek houden. Aan een Italiaanse of Engelse club verkoop je Cagne niet meer dan 6 miljoen euro, en in de rest heeft Cagne geen zin.

Dus: jullie eerste spits in de CL is volgend jaar Cagne. Dan gaan we even kijken hoe makkelijk hij penalty’s gaat uitlokken en intikkertjes scoren ;-)


+: 7
-: 0
R: 70
Level 2

Kardesim hij heeft gelijk. Iedereen die verstand heeft van voetbal ziet gewoon dat hij slecht is. Voor CL hebben we een betere spits nodig. Een killer


+: 179
-: 0
R: 885
Level 4

Feqouua, jij bent echt een van de serieuze GS fans hier wat je zegt klopt ook. Geen een team uit Italie of Engeland is overtuigd over zijn kwaliteiten. Alleen landen uit Azie en midde-oosten zijn dom genoeg om zoveel geld uit te geven voor dit soort spelers. Elke GS wilt dat Diange weggaat, maar je moet wel realistisch bekijken.


+: 2490
-: 10
R: 7624
Level 5

Hij is recordbrekend, geweldig dit dat maar toch wil iedere Gs fan hem weg hebben maar toch denken ze dat ee wel ff een Italiaanse of Engelse club miljoenen gaat betalen en zelfde salaris gaat uitkeren aan deze amateur..

Droom verder

Enige kans is midden oosten of China maar zelfs die zullen niet zo dom zijn+: 7
-: 0
R: 70
Level 2

Ik wacht al weken op zijn vertrek. Yeterki gitsin. Slechte speler dom van gs dat ze zoveel betaald hebben. Dat geld konden ze beter investeren. Jammer.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen