Aboubakar gaat akkoord, het verschil met FC Porto is 1 miljoen euro


aboubakar
Galatasaray is druk bezig om de ex-aanvaller van Beşiktaş binnen te halen.
Volgens de Portugese media heeft de Turkse topclub een akkoord bereikt met Vincent Aboubakar en het verschil met FC Porto bedraagt 1 miljoen euro. Gezien Galatasaray Vedat Muriqi aan zijn aartsrivaal heeft verloren, willen ze dit keer knallen met de komst van Aboubakar. Verwacht wordt dat Galatasaray Vincent Aboubakar voor 3 miljoen euro gaat huren van FC Porto. De onderhandelingen zijn nog gaande.




Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik denk dat het wel een tijdje zal duren voordat hij fit is. Maar waar gaan ze hem gebruiken? Diagne en Mitroglou zitten nog steeds bij de club en het lijkt er niet op dat ze weg willen. Babel is gehaald voor links, Feghouli staat al op rechts.


+: 5365
-: 0
R: 6596
Level 5

Diagne gaat zeker weg maar Mitroglou blijft.



+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

bruh diagne heeft gezegd dat hij zn contract wil uitzitten


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Volgens mij heeft Diagne zelf aangegeven dat hij niet naar het Midden-Oosten wil. Wij roepen ook al een hele lange tijd dat Quaresma weg gaat, maar hij zit er nog steeds.


+:
-:
R:
Nieuw

Bij bjk was hij super. Als hij naar gs gaat is het gewoon afwachten of hij die vorm kan pakken als het lukt kunnen we zeker genieten van hem

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen