L'Equipe: 'Galatasaray in Monaco voor Falcao'


affal
Emond (27) speelde zich volgens Het Laatste Nieuws in de kijker van Galatasaray. 

De Turkse grootmacht wil de Standard spits al te graag overnemen en de club zou al in gesprek zijn met de Belgische club.

Volgens L'Equipe denkt Galatasaray niet alleen aan Emond om de aanval te versterken, maar staat ook Radamel Falcao op de verlanglijst van de Turken. Enkele bestuursleden zouden aangekomen zijn in Monaco om met Falcao te onderhandelen.

Momenteel staat de 33-jarige Colombiaanse aanvaller nog op de loonlijst van AS Monaco. Bij Monaco heeft Falcao nog een contract voor één seizoen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5

Ik snap het niet, de spelers waar GS achter aan zit verdienen miljoenen bij GS zullen ze max 4 pakken. Monaco geeft hem €13 mill, waarom zou hij genoegen nemen met 4/5 bij GS?


+: 2708
-: 0
R: 10410
Level 5

Van wat ik heb vernomen wilt beckham hem naar de mls brengen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen