'Galatasaray in gesprek met Arda Turan en Mehmet Topal'


ammem
Galatasaray heeft de onderhandelingen met Medipol Basaksehir en Barcelona over een definitief overname of huurconstructie van Arda Turan gestart. 

Daarnaast zou Galatasaray een principeakkoord hebben bereikt met de transfervrije 33-jarige Mehmet Topal. De ex-middenvelder wil al te graag terugkeren naar zijn oude geliefde.

Koopoptie van Arda Turan heeft Medipol Basaksehir in de handen. Arda tekende in 2018 een 2,5 jarige huurcontract met Medipol Basaksehir. De aanvaller heeft wel oren naar een terugkeer naar Galatasaray. Arda ontvangt jaarlijks 4 miljoen euro van Basaksehir en zou zelfs bereidt zijn om voor 2,5 miljoen euro te tekenen voor Galatasaray. Basaksehir beschikt ook over een koopoptie over Arda Turan. Als Arda wordt verkocht ontvangt de club 25% transfersom van FC Barcelona en de rest gaat naar de Catalanen.

Arda is een van de spelers in Camp Nou die op de nominatie staat voor een verkoop. De 32-jarige aanvaller heeft nog een contract tot medio 2020 bij Barcelona en in de zomer willen de Catalanen van hem af. Arda mag vertrekken voor ruim 2 miljoen euro naar Basaksehir of Galatasaray.

Verkopen is noodzaak bij Barcelona, zeker als de club nieuwe spelers wil binnenhalen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 125
-: 0
R: 357
Level 3
+1

arda turan misschien maar topal komt sowieso niet topal is namelijk geen crimineel


+: 46
-: 0
R: 146
Level 3

We hebben veelste veel 30 plussers in de team, gemiddeld leeftijd mag echt wel wat lager hoor+: 756
-: 20
R: 1618
Level 5

Puhahahah Topal en arda. :lol:


+: 725
-: 0
R: 1360
Level 5

Wil gs deze zomer een record neerzetten?

De meeste afdankertjes van de rivalen halen


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

Arda kan niet door 1 deur met Terim

Topal zou nog kunnen


+: 248
-: 0
R: 948
Level 4

Terim gaat gs weer verneuken, daarna gaat hij weer weg net als altijd

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen