Monchi ontkent transfer van Banega naar Galatasaray


abens
Turkse media bracht gisteren het grote nieuws naar buiten dat Galatasaray zou azen op de diensten van Ever Banega.
De aanvaller van Sevilla zou een welkome versterking zijn in Istanbul en er zou al contact zijn geweest tussen de clubs. Monchi, technisch directeur van de Romeinse club, ontkent echter stellig.

"Ik heb op geen enkele wijze contact gehad met Galatasaray", zegt Monchi tegenover de Italiaanse pers. "We zijn momenteel gefocust op het bouwen van een team. Ever Banega hoort bij ons en ik heb met hem gesproken. Hij is overtuigd van onze projecten en wil niet vertrekken. Hij is een deel van onze project,” aldus Monchi.

“We willen nog enkele spelers en meer wil ik niet zeggen. Mijn taak is om de selectie zo snel als mogelijk rond te krijgen, alleen voorin missen we nog wat."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3180
-: 10
R: 8751
Level 5

:facpal: :facpal: :facpal: :facpal: :facpal:

Hayaller Banega, gercekler Selcuk Inanega


+: 168
-: 0
R: 674
Level 4

Ze zijn al akkoord alleen de clubs nog+: 98
-: 0
R: 537
Level 4

Hij heeft Spaans bloed! Spaanse voetballers floppen massaal in Turkije.


+: 1856
-: 0
R: 2419
Level 5

Wij krijgen straks echt een sterke middenveld!


+: 27
-: 0
R: 136
Level 3

Moet deze gast ni hebben man er zijn veel betere spelers die we kunnen gebruiken

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen