Bijna officieel: Yusuf Erdoğan naar Galatasaray


gslogo2019
Galatasaray heeft zich onlangs versterkt met 5 nieuwe spelers.
De Turkse topclub is niet van plan om te stoppen, want ze willen op alle drie vlakken succes gaan boeken. Galatasaray heeft op alle vlakken een akkoord bereikt met Yusuf Erdoğan en verwacht wordt dat de transfer binnen enkele dagen wordt gemeld aan de KAP aandelenmarkt. Na de transfer van Yusuf Erdoğan zal de transfer van Ever Banega ook bekend worden gemaakt. De transfer van Vedat Muriç hangt af van de verkoop van Mbaye Diagne. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 98
-: 0
R: 537
Level 4

Yusuf is echt een speler voor een degradatiekanid aat en heeft geen ballen om bij een grote club te spelen. Te emotioneel.


+: 3180
-: 10
R: 8751
Level 5

Deze jongen vond ik altijd veelbelovend maar als je zelfs bij Bursa geen basisplaats kan afdwingen moet je je afvragen wat hij bij Gs te zoeken heeft.. Zijn die zogenaamde toptalenten dan toch niet zo goed dat ze spelers als Sener, Jimmy, Adem Buyuk en deze knakworst dikke contracten gaan geven daar..+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Muric hangt af van de verkoop van Diagne en Banega niet? Ik denk niet dat Banega gratis overkomt. Yusuf zou overigens een overbodige transfer zijn voor GS. Op links heb je Babel en Adem, op rechts heb je Feghouli en Jimmy Durmaz.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen