Bijna officieel: Jimmy Durmaz en Şener Özbayraklı naar Galatasaray


gslogo2019
Galatasaray heeft de afgelopen dagen Ryan Babel, Adem Büyük en Valentine Ozonkwafor vastgelegd.
Er gaan berichten rond dat Galatasaray Jimmy Durmaz en Şener Özbayraklı binnen enkele dagen ook bekendmaken. Jimmy Durmaz is gisteren naar Istanbul gekomen en is vandaag medisch gekeurd. Şener Özbayraklı heeft al een principeakkoord bereikt en is al medisch gekeurd. Het wachten zou zijn op een KAP-melding. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 3180
-: 10
R: 8751
Level 5

De 3e back van Fener, een matige speler van Malatya en een afgedankte geldwolf van Besiktas..

Allemaal 30ers met een miljoenensalari s en daarmee de CL
In..

Rezil edecekler Turkiye yi yine


+: 560
-: 10
R: 851
Level 4

Paralar bosuna haram zikim zehir olmuyor.+: 0
-: 0
R: 9
Nieuw

Ze zijn allemaal voor de breedte gehaald op Babel na. Ik begrijp jullie reactie niet.

Galatasaray heeft momenteel de luxe niet om met geld te smijten. Bovendien zijn de bovengenoemde spelers transfervrij. Netjes gehandeld van Galatasaray voor nu.


+: 236
-: 0
R: 886
Level 4

Onze ilk 11 is al compleet. Niemand doet het beter dan diagne, daarom is het zwz niet nodig om spelers van europese kaliber te halen. Eerst ff bank vullen met troep van andere clubs.


+: 41
-: 0
R: 231
Level 3
T32

kirmizi kafaliya is verende suc. 3 jaar 2.5mill pfff. kurusunu birakmadan gitmez.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Als Sener haalbaar was voor dit salaris, had die ook naar ons mogen komen van mij. We wilden hem in de winter betrekken bij de transfer van Tolgay, maar nu hij transfervrij is tonen we geen interesse.+: 36
-: 0
R: 176
Level 3

Misschien zal Terim Babel als spits gebruiken en Diagne wissel ofzo. En dat gs dan een vleugel speler erbij gaat halen. Jimmy kan ook op links, maar ik denk niet dat hij voor de eerste 11 is gehaald

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen