Jimmy Durmaz gearriveerd in Istanbul


jimmydurmaz
Jimmy Durmaz is gearriveerd in Istanbul.
Galatasaray is volop bezig in de transferperiode. Na de transfers van Ryan Babel, Adem Büyük en Ozornwafor is Jimmy Durmaz de volgende speler die Galatasaray gaat vastleggen. Althans, dat meldt BeIN Sports. De Turkse topclub heeft Jimmy Durmaz naar Istanbul uitgenodigd om medisch te keuren. Verwacht wordt dat Jimmy Durmaz die het afgelopen seizoen in 36 wedstrijden 4 goals heeft gemaakt een contract gaat tekenen bij de Turkse topclub.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 18489
-: 0
R: 21228
Level 6

Ik snap het doel van de transfers van Adem en Jimmy niet. Is het echt puur omdat ze Turken zijn of zien ze iets in deze 2 30 plussers?

Je hebt zoveel Turkse talenten in Duitsland, Nederland, België en zelfs in de tweede league van TR. Waarom kies je ervoor om zulke basic-voetballe rs die echt 0,0% inbreng te halen?

Die talenten zullen het nooit slechter doen dan deze mannen.


+: 688
-: 0
R: 1291
Level 5

Jimmy is een Zweedse-Turk maar wordt als Zweed geteld+: 23
-: 0
R: 109
Level 3

Doe jullie research goed Jimmy is geen Turk maar een Süryani zijn echte naam is dan ook Jimmy Touma ipv Durmaz


+: 3180
-: 10
R: 8751
Level 5

Hayaller Origi, gercekler Jimmy


+: 4
-: 0
R: 15
Nieuw

Was al benieuw wanneer jij zou reageren ***** ;)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen