"Ik heb een 4-jarig contract. Ik heb besloten om te blijven, want ..."


diagne
Mbaye Diagne, de aanvaller van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik heb een 4-jarig contract. Ik heb besloten om te blijven, want jullie praten te veel over mij. Ik zeg het tegen jullie, praat niet meer over mij. Ik beslis waar ik naar toe ga. Ik ga niet naar Saoedi-Arabië. Hebben jullie dit begrepen?"
Galatasaray kan alleen nieuwe spelers kopen met inkomsten uit verkochte spelers. Daarom wil Galatasaray Diagne voor een groot bedrag verkopen om zo transferinkomsten te genereren.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+2

HAHAHAHAHAHAHAH AHAAHAHA YAŞA BE CAGNE. Het is je recht om te blijven, waarom naar de zandbank terwijl je en goed verdient en straks voor het eerst CL mag spelen?

Lekker blijven koçum


+: 2493
-: 10
R: 7634
Level 5

Terim gaat hem niet laten spelen in CL hoor, zelfs hij is niet zo lomp.. Welke spits Gs nog haalt, die zal er eerder in staan dan deze houten klaas. En anders zet hij onze Judas Babel wel in de spits+: 5
-: 0
R: 12
Nieuw
+1

Balon elimizde patladi.... :facpal:


+: 361
-: 0
R: 843
Level 4
+1

Vrij intimiderende manier van praten heeft cagne.


+: 5192
-: 0
R: 4310
Level 5
+1

Je weet het nooit met deze gast. Ik verwacht gewoon dat hij vertrekt. We weten dat hij van glimmende dingen houdt, daar krijgt hij in de zandbak meer van.

En anders hebben we vast een plan B. Als je Fernando, Mariano en Yunus verkoopt bijvoorbeeld heb je al snel rond de 10 miljoen. Haal Banega en huur nog een middenvelder en een spits. Dan kom je al heel ver.


+: 168
-: 0
R: 756
Level 4

bro verkoop diagne voor 5-10 miljoen en je maakt winst waar praten we over+: 3216
-: 0
R: 5117
Level 5

Een 32 jarige Fernando
Een 33 jarige Mariano
En een Yunus die vorig seizoen maar een paar minuutjes heeft gespeeld gaan 10 miljoen kosten?

Ik zie niemand dat voor hun betalen, zeker omdat Fernando en Mariano volgend jaar transfervrij zijn.


+: 2493
-: 10
R: 7634
Level 5

:facpal: :facpal: :lol: :lol:
Had ik dit niet voorspeld?
Diagne hahahahah

Onze Franse vrienden betalen 13 mil voor deze amateur, geven hem een 4 jarig contract met 2,8 mil jaarsalaris en denken dat Diagne wel na een half jaar ff doorverkocht gaat worden.

Met deze jongen in de spits gaan ze je echt uitlachen in Europa, zelfs de bondscoach van Senegal had na 10 min genoeg gezien.

Diagne leeft in een droom.. Heeft nooit hoger gespeeld dan Kasimpasa, nooit meer verdiend dan 4 ton per jaar en dan komen een paar lompe Fransen met zo´n contract.. hahaahahahahahh a


+: 74
-: 0
R: 363
Level 3

Bro Diagne is gewoon voor de sier gehaald omdat die even topscorer werd waarvan ongeveer met 17 penaltys in schiet en dan betalen ze voor 10 miljoen voor deze hele matige speler.. gs haalt hem puur om de naam. Super matige spits.
.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen