'Galatasaray in gesprek met Liverpool om Origi'


oorgi
Nog geen Divock Origi te bespeuren bij het eerste elftal van Liverpool.

De aanvaller komt steeds minder in de plannen van trainer Jurgen Klopp voor. De grote concurrentie van Salah, Mané en Firmino speelt daar een grote rol in.

Divock Origi is een van de opvallendste namen die mag vertrekken bij Liverpool. De Belgische aanvaller kwam bijna geen moment uit de verf op Anfield en heeft een prijskaartje van dertig miljoen euro gekregen. Vooral Valencia is nadrukkelijk geïnteresseerd in Origi. Ook de Turkse topclub Galatasaray toont interesse in een samenwerking met de 23-jarige aanvaller van Liverpool. Galatasaray wil de aanvaller voor een jaar huren van de Engelse topclub.

Fit of niet, de kans dat Origi in aanmerking kwam voor een plaats in de selectie van Liverpool is miniem. Afgelopen seizoen haalde hij nog geen enkele keer de selectie van Liverpool in de Champions League. Een tijdelijk of definitief vertrek dringt zich op voor Origi.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 204
-: 0
R: 841
Level 4

Wie de fuck gelooft dit. Deze man scoort een goal in de cl finale. Hoe de fuck gaat hij naar gs komen


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Indien ze van hem af willen, kunnen ze zo 20 miljoen voor hem vangen. De Turkse media kunnen de supporters niet meer zo makkelijk voor de gek houden.+: 606
-: 0
R: 1196
Level 5

Deze man is goud waard voor lfc als supersub. Hij heeft zelfs in de cl finale gescoord. Er is geen 1 reden waarom hij naar GS zou willen of gaan. Er zullen vast wel pl clubs geïnteresseerd zijn in hem

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen