'Galatasaray verhoogt huurbod op Onyekuru naar 2,5 miljoen euro'


akori
Galatasaray is al met Henry Onyekuru in gesprek over het openbreken, opwaarderen en verlengen van zijn tot medio 2019 lopende huurcontract, zo meldt de Turkse pers vandaag.

De aanvaller van Everton staat lange tijd in de belangstelling van enkele Europese topclubs. De Engelse club wil minimaal 20 miljoen euro ontvangen voor Onyekuru. Galatasaray wil de aanvaller het liefst nog een jaar huren en doet daarom een verhoogt huurbod van 2,5 miljoen euro en een salaris van 2,8 miljoen euro.

Bijna het dubbele wat hij nu bij Galatasaray verdient. Zo wil de Turkse topclub andere clubs afschrikken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Voor 5.3 miljoen kan je ook een Braziliaanse 18 jarige talent halen, die je nog kan doorverkopen.


+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5

Ben misschien wel het meest opgelucht met zijn verblijf, Jezus wat een speler is hij zeg. Helaas, optie tot koop gaat nooit gebeuren aangezien hij klauwen met geld kost en het zal gaan verdubbelen met zijn prestaties aankomend seizoen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen