'Galatasaray klopt opnieuw aan bij FC Porto en verhoogt bod naar tien miljoen'


abuyee
Het is geen geheim dat Galatasaray probeert Aboubakar los te weken bij FC Porto. 

De “Leeuwen” deden drie dagen geleden een bod, maar deze werd resoluut geweigerd door de Portugezen. Galatasaray heeft nu een tweede bod gedaan op de aanvaller van Porto. Het bod van 7 miljoen euro is verhoogt naar 10 miljoen euro.

Het is overigens niet de eerste keer dat Aboubakar wordt benaderd door Galatasaray. Vorige jaar toonde de club ook al interesse in de Kameroense spits. Toen koos de aanvaller ervoor om bij FC Porto te blijven.

Vincent Aboubakar was bij FC Porto sinds september 2018 uit de roulatie.

Hij moest het veld tijdens Porto - Tondela verlaten vanwege een blessure. Uit onderzoek bleek dat hij zijn kruisband had gescheurd. De 27-jarige ex-aanvaller van Beşiktaş kon dus zes maanden lang niet voetballen. Volgens laatste berichten uit de Portugese media wil FC Porto Aboubakar in de zomer verkopen of verhuren naar een andere club. 

Men denkt dat na zo’n zware blessure Aboubakar niet zijn oude prestaties kan tonen bij FC Porto. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 191165
-: 0
R: 151468
Expert
+4

Jongens, ik zie dat een aantal gebruikers de afgelopen dagen regel 1 overtreden. Als ik dat weer zie gebeuren, ben je zonder waarschuwing je account kwijt. Probeer een gezonde discussie te voeren en heb respect voor elkaar. Ook als je het niet eens bent met elkaar. Behandel een ander, zoals je zelf ook behandeld wil worden. Ophouden over donkere spelers van Turkse clubs. Donker getinte mensen zijn ook mensen.


+: 5327
-: 0
R: 6499
Level 5

Kijk eens in topic van Babel. ;-)+: 72
-: 0
R: 271
Level 3

Gelirse acayip olur, ik genoot zeker van zijn spel destijds bij BJK.


+: 696
-: 0
R: 2355
Level 5

Hoop dat de deal doorgaat, geef hem ook 5 miljoen per jaar met een contract voor 3 jaar.
Grond is al verkocht, stadion is niet van hun, eiland is weg... Kijken wat ze nu in de uitverkoop kunnen doen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen