Deniz Türüç klaagt over 10 miljoen euro transfersom


denizturuc2
Deniz Türüç is op dit moment een van de meest gewilde Turkse voetballer in Turkije.
De 26-jarige aanvaller van Kayserispor staat op de transferlijst van Fenerbahçe en Galatasaray. De in Enschede geboren Turkse aanvaller mag voor 10 miljoen euro vertrekken, maar gezien hij nog maar een 1-jarig contract heeft wil niemand dit bedrag betalen. 

“Dat mijn naam wordt genoemd bij de grote Turkse clubs is natuurlijk leuk en ben er trots op. Dit jaar zal het anders verlopen. Ik denk dat het dit jaar gaat lukken. Ik heb nog een 1-jarig contract. Iedereen weet dat geen enkele club 10 miljoen euro kan betalen voor een transfer. Niemand zal dit bedrag betalen. Natuurlijk wil ik dat Kayserispor ook geld verdiend. Ik ben klaar voor een nieuw avontuur. Ik denk dat het tijd is gekomen om voor een grote club te spelen.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen