“Vedat Muriqi ruilen voor een aantal spelers van Galatasaray of Fenerbahçe”


vedatmuriqi
Hasan Kartal, de voorzitter van Rizespor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de transfer van Vedat Muriqi.
“Er is nog niets concreets over het geld wat Galatasaray of Fenerbahçe gaan betalen, maar dit zal de komende dagen wel bekend worden. Sportief Directeur Ismail Kartal zal het gaan beslissen of wij geld met een aantal spelers ook gaan accepteren. Het kan zijn dat wij spelers kunnen gebruiken die nu bij Galatasaray en Fenerbahçe spelen, maar geen speeltijd krijgen. Misschien gaan wij voor die optie. Ismail Kartal wil dat Vedat Muriqi bij ons blijft. Misschien is dat ook een optie. Als wij een leuk bedrag voor hem krijgen, verkopen wij hem, anders blijft hij.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

geef ze potuk en iemand anders


+: 1605
-: 0
R: 3536
Level 5

Liever Berke, Baris Alici en Ozan Tufan op huurbasis met minimaal 30 wedstrijden garantie.+: 3378
-: 10
R: 9188
Level 5

Man man man, 1 redelijk seizoen en ze doen of dit de nieuwe van Basten is..

Ok speler voor de Turkse middenmoot maar heft niks te zoeken bij een topclub..

Maar ja, als je Diagne en Frey gewend bent is dit toch een verbetering.


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

Frey is nog steeds beter dan diagne ook al heeft frey weinig gescoordt want frey maakt geen scwalbes

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen