Fatih Terim: “Ik wil dat Banega en Chicharito ook meegaan op kamp”


fatihterimboos
Fatih Terim heeft zijn vakantie in de Turkse badplaats Bodrum afgerond en is vervolgens op het Florya complex begonnen aan de voorbereidingen voor het komend seizoen. Volgens Sporx heeft Fatih Terim een gesprek met enkele bestuursleden gehad waarbij hij de volgende uitspraken zou hebben gedaan.

"Wij moeten onze werkzaamheden versnellen. Wij moeten de transfergesprekken versnellen. Ik wil dat de transfergesprekken voor Banega en Chicharito voor de kampperiode worden afgerond en dat beide spelers ook meegaan op kamp. Speler die als eerst verkocht moet worden is Mbaye Diagne.”, aldus Fatih Terim.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 275
-: 0
R: 1167
Level 5

Hij heeft gelijk. Bizimkiler zullen naar de kamp gaan zonder de nieuwe transfers omdat ze toch pas eind Augustus worden gehaald.


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Het is inderdaad veel beter als beide heren mee op kamp gaan, alleen ben ik bang voor onze transferbeleid. De heren die er over gaan zullen het verpesten ben ik bang.+: 3378
-: 10
R: 9188
Level 5

Banega komt zeker niet naar Gs.. Chicharito weet ik niet, maar als hij zich een beetje verdiept in Gs zal hij denken.. Wat is dit voor maffiaclubje


+: 1
-: 0
R: 11
Nieuw

Banega moet ook niet komen past helemaal niet in onze stijl van voetbal.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen