Bijna officieel: Galatasaray bereikt akkoord met Erdoğan!


gslogo2019
Galatasaray heeft een akkoord bereikt met Yusuf Erdoğan.
Althans, dat meldt Sporx. Yusuf Erdoğan komt over van de gedegradeerde Bursaspor en is na verzoek van Fatih Terim overgenomen door het bestuur van Galatasaray. Echter is er nog geen melding gedaan aan de KAP aandelenmarkt. Fatih Terim wil de 26-jarige transfervrije voetballer op de reservebank gaan gebruiken. Het zou gaan om een 3-jarig contract die Yusuf Erdoğan bij Galatasaray getekend zou hebben.
 yusuferdogangs
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 276
-: 0
R: 1167
Level 5

Kijk dit bedoel ik. GS kan zo makkelijk Yusuf van Bursa overnemen, ja hij is transfervrij. Maar wij moeten het weer moeilijk hebben met Meras.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Er zijn 2 situaties. Of ze waren echt bereid om 2 miljoen euro te betalen voor Umut, en na alle heisa zien ze er van af. Of het was weer uit de duim gezogen door de Turkse media. Ik hoop dat het de tweede situatie is, want als ze echt dat bedrag betalen, weet ik zeker dat ze geld witwassen via de club.

Eerder hebben ze 3 miljoen betaald voor Boyko, terwijl het zeker was dat alle spelers van Dnipro de club op vrije basis zouden verlaten. Adriano was transfervrij, maar wij betaalden 600 duizend euro transfersom en nog eens 1.7 miljoen als we de CL zouden halen (wat is gebeurd). Larin was zogenaamd transfervrij, maar uiteindelijk betalen we 1.6 miljoen euro omdat de rechtszaak 'te lang zou duren' volgens onze slimme clubjurist. Dit is geen eenmalige gebeurtenis meer.+: 276
-: 0
R: 1167
Level 5

Ik weet ook niet wat er allemaal gebeurd daar bij ons clubje maar een ding weet ik zeker, ik vertrouw niemand daar.

BTW: We hebben voor larin veel meer betaald iets van 3 mill zover ik weet.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Iedereen zijn eigen mening, maar ik ben niet tegen zulke transfers. Er is weinig geld, de koers van de lira nekt alle clubs, dus dan moet je goedkope opties vinden voor de breedte die niet gaan zeuren als ze op de bank zitten. Yusuf Erdogan en Jimmy Durmaz zijn zulke spelers.


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Galatasaray waardig, nee dat zeker niet! Het is een tactische transfer, aangezien er weer buitenlandse limiet voor de deur staat.

Ik hoop dat hij een bank waardige speler zal gaan worden.


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Deze jongen is een plaag voor de topclubs maar in de rest van het seizoen bakt ie weinig van en belandt ie op de bank..

Had m graag bij ons gezien voor de breedte

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen