'Bayern gaat strijd aan om begeerde Ozan Kabak'


ozzye
Ozan Kabak wordt begeerd door een groot aantal Europese grootmachten en ook in Italië staat de verdediger van Stuttgart er naar verluidt goed op. 

Sky en Calciomercato meldt vandaag namelijk dat de international van het Turks elftal in de serieuze belangstelling staat van zowel AC Milan als Bayern.

De verdediger heeft zich in de kijker gespeeld bij AC Milan en Bayern en met name de interesse van eerstgenoemde club zou serieus zijn. Milan is naar verluidt ontevreden over de manier waarop de verdediging op dit moment wordt ingevuld en ziet in Kabak een interessante optie.

Ozan Kabak heeft over belangstelling niet te klagen, want behalve de twee topclubs zouden ook Arsenal en Tottenham Hotspur wel heil zien in zijn komst.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

Aanvaller?


+: 42
-: 0
R: 167
Level 3
+1

Hij moet niet naar bayern gaan ze gaan hem niet laten spelen daar hij moet naar Engeland gaan bijv. Wolves+: 80
-: 0
R: 328
Level 3
+1

Hummels is weg, Boateng vertrekt waarschijnlijk ook.

Ze hebben alleen Süle en Lucas Hernandez (kan ook linksback) en Pavard (eventueel rechtsback) momenteel.

Maar inderdaad zou Kabak weinig speelminuten kunnen krijgen als hij naar Bayern gaat.

Wat jij zegt, teams als Wolves, Crystal Palace of Bournemouth zou beter zijn.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Bayern zal hem waarschijnlijk eerst 1 of 2 seizoenen verhuren aan een andere Bundesliga-club . De clubs die jij opnoemt zouden juist niet beter zijn, want daar komt die echt niet aan spelen toe. PL-clubs zullen niet zo snel een 19-jarige verdediger laten spelen.


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Mocht Bayern daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in Ozan dan zal het ook niet voor in de selectie zijn. Bayern zal Ozan meteen verhuren om hem ervaring te laten opdoen.


+: 1392
-: 10
R: 3063
Level 5

Ik zou voor Arsenal of Tottenham gaan. Als hij hard genoeg werkt, zal hij een basisplek verdienen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen