“Onderhandelingen tussen Al Nasr en Galatasaray zijn gestart”


diagne
Mbaye Diagne kwam in de winterstop voor 13 miljoen euro over van Kasımpaşa naar Galatasaray.
Ondanks dat hij veel doelpunten heeft gescoord, wil de Turkse topclub hem verkopen. William D'Avila, de zaakwaarnemer van Diagne heeft bevestigd dat de gesprekken met andere clubs zijn begonnen. “Al Nasr, een club uit Saoedi-Arabië heeft een bod uitgebracht voor Diagne en de onderhandelingen met Galatasaray zijn gestart.”

Volgens de Turkse media heeft Galatasaray al een akkoord bereikt met Al Nasr. Verwacht wordt dat Diagne voor 12 miljoen euro wordt verkocht. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 136
-: 10
R: 542
Level 4

AHAHA 12MILYOEN? VOOR DEZE MISLUKKING kan niet eens rennen of dribbelen.


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

Maar waarom zouden ze 12 mil geven voor een theater leraar+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Mislukking maar wel topscorer van de competitie, moet ik maar eens over jullie aanvallers beginnen? Het is zeker dat Diagne geen geschikte aanvaller is voor een grote club maar hij heeft wel meer weten te score dan alle andere aanvallers.


+: 1365
-: 0
R: 1725
Level 5
38

bjkin kocasi diagne


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Deze amateurvoetball er en schwalbekoning voor 13 mil kopen en voor bijna hetzelfde bedrag verkopen, dan kom je heel goed weg

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen