Javier 'Chicharito' Hernandez gaat Galatasaray 15 miljoen euro kosten


achico
Javier 'Chicharito' Hernandez, de transfertarget van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Mijn zaakwaarnemer Roman is een nieuwe grote club voor mij aan het zoeken. Als hij niets kan vinden, dan blijf ik bij West Ham United. Ik heb hier nog een 1-jarig contact, maar als ik met West Ham kan afspreken, kan ik eenvoudiger vertrekken. Aan het einde van het seizoen zijn we samen met West Ham tot conclusie gekomen dat uit elkaar gaan de beste optie is.”

Roman heeft onlangs een gesprek met  Abdurrahim Albayrak gehad in Istanbul. De 31-jarige Chicharito wil een 3-jarig contract en 3 miljoen euro per jaar verdienen. West Ham United wil een transfersom van 6 miljoen euro op tafel zien. De onderhandelingen zijn nog gaande.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1392
-: 10
R: 3063
Level 5

Dit is echt een waardeloze spits. Hopelijk gaat dit door.


+: 28
-: 0
R: 146
Level 3+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Ben ik de enige die denkt dat hij keihard zal gaan falen?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen