Galatasaray en Club Brugge onderhandelen over Zimbabwaan


abubs
Marvelous Nakamba(25) had het afgelopen seizoen geen vaste basisplaats bij Club Brugge. Toch is de Zimbabwaanse middenvelder hot op de transfermarkt.

Atalanta en Aston Villa tonen belangstelling in de Zimbabwaan en aan dat lijstje mag ook Galatasaray worden toegevoegd. Volgens Fotospor zou de Turkse topclub concreet zijn.

Galatasaray lijkt dan snel te willen handelen. Alleen is de prijs door Aston Villa flink opgedreven. De Engelsen zouden bereid zijn om 20 miljoen euro te betalen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

dat gaat nie gebeuren hij komt niet naar galatasaray
voordat iedere gese fangirls boos word, hij kan naar de premier league of serie a hoezo zou hij dan naar turkije komen


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Hahahah Gs gaat voor 11 Afrikanen in de basis. Van Congo tot Zimbabwe, die Fransen zijn aan het kolonialiseren als in de historie..

Buna Turk takimi denmez+: 2417
-: 0
R: 2653
Level 5

Wel een deuntje ironie


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Genoeg jeugd spelers bij ons daarom zijn ze ook allemaal kampioen geworden.


+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5

Wat maakt Besiktas wel een Turkse club dan, wat heeft Besiktas überhaupt bereikt wat gunstig is voor Turkije? Behalve ongeslagen uit de groep komen..

Edit: Niet te vergeten 8-0.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen