“Lokomotief Moskou heeft Martin Linnes nodig”


linnes
Leonid Istrati, de zaakwaarnemer van Martin Linnes probeert zijn voetballer aan Lokomotief Moskou te verkopen. Hij schijnt een bod van 6 miljoen euro te hebben ontvangen voor zijn voetballer.
“Linnes is een veelzijdige voetballer. Hij kan als linksback, rechtsback en op het middenveld spelen. Daardoor is zijn waarde gestegen. Hij heeft zijn contract met Galatasaray verlengd. Hij heeft dit seizoen heel goed gespeeld. Als het doorgaat, zal dit voor Lokomotief Moskou een goede transfer worden. Galatasaray koop normaal gesproken dure spelers en verkoopt deze voor een lager bedrag, maar nu hebben ze te maken met de FFP regels dus ze moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. Als je dit bedrag vergelijkt met de rest van de transfers in Europa is 6 miljoen euro best wel normaal. Lokomotief heeft Linnes nodig.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Ene kant hebben ze cole gesnoven en de andere kant 6 miljoen in deze markt kan wel.


+: 62
-: 10
R: 145
Level 3

Jullie website was gehacked ofzo want baya sacma yere doorlinken yapiyordu

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen