Zaakwaarnemer: “Selçuk İnan blijft bij Galatasaray!”


selcukinan
Batur Altıparmak, de zaakwaarnemer van Selçuk İnan heeft op ASpor bevestigd dat zijn voetballer ook het komend seizoen bij de Turkse topclub gaat blijven.
“Selçuk blijft bij Galatasaray!”, aldus Batur Altıparmak. Het contract van Selçuk İnan is afgelopen en er gaan geruchten rond dat hij een 1-jarig contractverlenging krijgt van 500.000 euro. Selçuk İnan verdiende het afgelopen seizoen 2,95 miljoen euro bij Galatasaray. 

De 34-jarige voetballer komt al sinds 2011 uit voor Galatasaray. Het afgelopen seizoen wist hij in 35 wedstrijden 2 goals en 3 assists te maken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 32
-: 0
R: 96
Level 2

Man man man man.. en dan maar klagen over financieele problemen


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Strikje er om en weg er mee.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen