'Stuttgart en Galatasaray verdienen bij transfer van Ozan Kabak naar AC Milan'


akbik
In de Italiaanse kranten is het elke dag voorpagina-nieuws, een transfer van Ozan Kabak van Stuttgart naar AC Milan voor ongeveer 15 miljoen euro.
Het zou een miljoenenimpuls voor zowel Stuttgart en Galatasaray betekenen.

Als er twee clubs hopen dat Ozan Kabak alsnog van Stuttgart naar AC Milan verkast, dan is dat zeker Stuttgart en Galatasaray wel. Zeker nu er bedragen tussen de 15 en 20 miljoen euro genoemd worden zou het voor de beide clubs een miljoenenimpuls betekenen. 

Stuttgart zou er iets meer dan 5 tot 9 miljoen euro aan verdienen, Galatasaray ongeveer 750.000 euro tot 1 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 667
-: 0
R: 1408
Level 5

Hij gaat gewoon voor die 15 miljoen clause weg die in zn contract staat. Speler met een groot potentieel.. jammer dat gala hem weg moest doen ivm geld problemen


+: 3293
-: 0
R: 5237
Level 5

Ik snap niet wat er met de jeugd in Turkije aan de hand is, maar we hebben echt veels te veel verdedigers en geen vleugelspelers of middenvelders. :P

Eerst vloedgolf na de opheffing van buitenlanderslimiet:
Caglar Soyuncu
Kaan Ayhan (24) Dusseldorf
Merih Demiral (21) Juventus?
Ozan Kabak (19) AC Milan
Zeki Celik (22) Lille
Mert Muldur (20) Rapid Wien
Huseyin Turkmen (21) Trabzonspor

Tweede vloedgolf?:
Duhan Aksu (21) Istanbulspor -> Lille?
Kaan Ozdemir (21) Selcukspor -> Konyaspor
Kerim Alici (21) Altinordu -> Ligue 1?
Cemali Sertel (19) Eskisehirspor -> Basaksehir
Atakan Gunduz (18) Altinordu -> Trabzonspor

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen