“Ik krijg nog ongeveer 21 miljoen euro van Galatasaray”


dursunozbek
Dursun Özbek, de ex-voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik krijg nog ongeveer 21 miljoen euro van Galatasaray en dit loopt al ongeveer 4 jaar. Dat bedrag zit al een lange tijd in de kassa. Het bedrag werd toen gebruikt om de transfers van Ndiaye, Gomis en Rodrigues mee te bekostigen. Galatasaray is 2 keer kampioen geworden. Ze hebben nu weer geld in kassa. Er zijn voetballers verkocht. Ik heb meerdere keren om mijn geld gevraagd, maar niemand reageert hierop. Ik leen al jaren geld om mijn eigen dingen te bekostigen, terwijl ik nog 21 miljoen euro zelf geld heb uitgeleend aan de club. Ze zeiden dat ze het terug zouden betalen, maar ik hoor al sinds 8 maanden niets meer.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 42
-: 0
R: 167
Level 3
+1

Ik moet ook nog 6miljoen krijgen van gala :lol:


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3
+1

Ik nog 3 miljoen+: 748
-: 0
R: 2455
Level 5

Gewoon naar de rechter stappen. Rodrigues en Ndiaye zijn voor veel geld verkocht.


+: 3293
-: 0
R: 5237
Level 5

:o 21 miljoen
Van -5 miljoen naar -26 miljoen :lol:


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4
+1

Deze man is grappemaker , Gs heeft er al op gereageerd en gezegd dat iedereen die geld tegoed had van gs betaald is, Ozbek zit uit zijn bek te lullen , hij staat er juist bekend om dat die gierig was en zijn portomonee nooit open trok in plaats daarvan heeft gs Vastgoed verkocht , als hij 21 mil tegoed had zou die allang procedure zijn begonnen deze man laat geen 21 mil 4 jaar lang liggen


+: 5365
-: 0
R: 6596
Level 5
+1

Dit is wat ik wou zeggen, dankje winproducts :gs:+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

In de tekst staat dat hij meerdere keren om zijn geld heeft gevraagd. Als het waar is wat hier staat heeft die zijn geld dus niet 4 jaar lang laten liggen. Hij heeft het met de club zelf proberen op te lossen en dat heeft hem niks opgeleverd.


+: 1392
-: 10
R: 3063
Level 5

Waar rook is, is vuur

Verin adamin parasina. Dit geldt natuurlijk ook voor BJK spelers


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Ik zie geen Rook enige wat ik zie is een gefrustreerde Ozbek die een slaatje probeert uit te slaan van de successen die Gs heeft geboekt financieel opzicht als sportief , je kunt beter zorgen maken om je eigen clubje , want daar zijn de geruchten realiteit geworden zoals oa spelers in de winterstop noodgedwongen vertrokken ivm salaris, prijzen mislopen , quaresma die er genoeg van heeft al zoveelste speler , daarnaast Is maar de vraag of je wel de nodige versterkingen kunt halen , fb en bjk moeten juist nu elke dubbeltje omdraaien , bjk enige oplossing is verkopen van paar goeie spelers en daar vervangers voor halen alleen lever je kwaliteit in en is de vraag of je dezelfde of betere er voor terug haalt


+: 1392
-: 10
R: 3063
Level 5

Goede tip van je om voortaan te zeggen dat spelers een slaatje willen uitslaan als ze om hun geld vragen. Scheelt veel geld zo.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Een bestuurder van GS heeft aangegeven dat niemand nog geld tegoed heeft, maar Özbek is wel een juridische procedure begonnen. Dat doet die niet zomaar denk ik.

Niemand laat zijn geld liggen. Orman had tot een paar maanden terug nog 2 miljoen TL tegoed, dat heeft die gepakt. Koc zit nu vol te investeren met zijn eigen geld, maar het lijkt me sterk dat hij dat allemaal laat liggen. Aan het eind van de dag zijn al deze gasten zakenmensen, daarna zijn het supporters.


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Je mag ook aan Diagne zuigen Özbek.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen